Follow us

Επίσημο! Αυτός είναι ο καλλιτέχνης που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2022

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2022

Γεράσιμος Βλαχόπουλος
ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Μέσα από την εκπομπή "Στούντιο 4” της ΕΡΤ1 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ανακοινώθηκε το απόγευμα το Τετάρτης ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 66o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον που θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας, μετά τη σαρωτική νίκη του ιταλικού συγκροτήματος Maneskin στο Ρότερνταμ.

Με μια ιδιαίτερη ανακοίνωση, καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή δεν γνώριζαν ούτε οι 5 υποψήφιοι, ούτε οι παρουσιαστές της εκπομπής τον καλλιτέχνη που επέλεξε η ειδική επιτροπή της Δημόσιας Τηλεόρασης, η περσινή μας εκπρόσωπος Στεφανία Λυμπερακάκη σε απευθείας σύνδεση από την Ολλανδία αποκάλυψε το όνομα του εκπροσώπου της χώρας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, η Amanda Georgiadi Tenfjord πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για να ταξιδέψει τον ερχόμενο Μάιο στον Ιταλικό Βορρά εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού με την ελπίδα μιας ακόμα διάκρισης μετά την περσινή επιτυχημένη 10η θέση της Στεφανίας. Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που ήταν υποψήφιοι μαζί με την Amanda Georgiadi Tenfjord ήταν ο Good Job Nicky, o Ηλίας Κόζας, η Joanna Drigo και η Lou Is.

Δες την ανακοίνωση του ονόματος!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα