Follow us

Τα πιο περιπετειώδη κομμάτια του χειμωνιάτικου στυλ

Η Nautica έχει τις κομψότερες λύσεις για στιλάτα Χριστούγεννα αλλά και πάσης φύσεως καθημερινή περιπέτεια.

Βίκυ Πασχάλη
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΠΑΣΧΑΛΗ
Nautica

Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που καθορίζουν το αντρικό στυλ του χειμώνα; Είναι η λειτουργικότητα και η προστασία από το κρύο; Είναι τα έντονα χρώματα που σπάνε τη γενικότερη μουντάδα λόγω καιρού; Είναι μήπως οι προσεγμένες γραμμές και το στιλιστικό στίγμα; Πιθανότατα, ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω να βρίσκεται πολύ κοντά στην αλήθεια.

Η Nautica έχει φροντίσει να 'τικάρει' όλα τα κουτάκια για τις προαναφερθείσες -απαραίτητες- προδιαγραφές και για του λόγου το ασφαλές αρκεί να ρίξεις μία ματιά τόσο στη νέα της συλλογή, Holiday, όσο και στη δημοφιλή σειρά προϊόντων Navtech αλλά και τη Nautica’s Wavemakers.

Το AskMen ξεχώρισε και σου προτείνει κάποια κομμάτια.

NAUTICA COMPETITION CONVOY HOODIE

Τα πιο περιπετειώδη κομμάτια του χειμωνιάτικου στυλ

Λίγα κομμάτια δείχνουν πάντοτε τόσο, μα τόσο, cool όσο τα hoodies. Το συγκεκριμένο διαθέτει kangaroo pocket και κουκούλα με κορδόνι, επικεντρωμένο σε ένα άνετο και εύκολο street style - αλλά δίχως να περιορίζεται απαραίτητα σε αυτό. Δες περισσότερα εδώ.

NAUTICA SLIM FIT DENIM

Τα πιο περιπετειώδη κομμάτια του χειμωνιάτικου στυλ - εικόνα 2

Το παντελόνι deinm ανέκαθεν αποτελούσε μία από τις ναυαρχίδες του καθημερινού στυλ, καθώς και ένα από τα πιο versatile αντικείμενα στην γκαρνταρόμπα του σύγχρονου άντρα. Το συγκεκριμένο είναι ένα μοντέρνο slim-fit τζην με 5 τσέπες σε Pure Dark Pacific wash - η προσαρμοσμένη γραμμή του το καθιστά ιδανικό τόσο για day-to-day χρήση όσο και για τις πιο χαλαρές στιγμές του Σαββατοκύριακου. Δες περισσότερα εδώ.

NAUTICA CLASSIC FIT SHIRT

Τα πιο περιπετειώδη κομμάτια του χειμωνιάτικου στυλ - εικόνα 3

Tο πιο πασπαρτού, ευέλικτο και διαχρονικό απ' όλα τα πουκάμισα. Η συγκεκριμένη επιλογή σε regular fit ακροβατεί ανάμεσα στο στιλιζαρισμένο dress shirt και το cool casual look της κάθε ημέρας. Ασφαλώς, μπορεί να φορεθεί παντού. Δες περισσότερα εδώ.

NAUTICA CLASSIC FIT LONG SLEEVE POLO

Τα πιο περιπετειώδη κομμάτια του χειμωνιάτικου στυλ - εικόνα 4

Ένα από τα trademark κομμάτια της Nautica και κάτι παραπάνω από διαχρονικό. Φτιαγμένο από breathable βαμβάκι και με κλασικές λεπτομέρειες, ταιριάζει με τα πάντα, παραμένοντας πάντοτε μία σταθερή αξία. Δες περισσότερα εδώ.

NAUTICA COMPETITION PUFFER JACKET

Τα πιο περιπετειώδη κομμάτια του χειμωνιάτικου στυλ - εικόνα 5

Μία επιλογή με έντονη χρωματική αντίθεση, που είναι τέλεια για τις μεταβάσεις και τις διαφοροποιήσεις του καιρού. Διαθέτει full zip, αρκετές τσέπες στο πλάι και λαιμόκοψη funnel με κουκούλα. Συνδυάζει τη λειτουργικότητα με τον κομψό σχεδιασμό. Δες περισσότερα εδώ.

Info
Βρες τις συλλογές στο NAUTICA ΓΛΥΦΑΔΑ, Α.ΜΕΤΑΞΑ 22, ΤΗΛ 2108944493
NAUTICA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ 2310474479 και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Μπορείς να δεις τη συλλογή στο notosapparel.wixsite.com/nautica-gr.
Ακολούθησε τη Nautica στο Instagram, το Facebook και το Twitter.

Πηγή: gr.Askmen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα