Follow us

Gift Ideas | Στη συλλογή Carpisa ανακαλύψαμε τέλεια δώρα για τις γιορτές

Ψάχνεις για το τέλειο δώρο; Για το σωστό αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει τις γιορτινές σου εξόδους; Τότε η Carpisa είναι εδώ για εσένα!

Xmas Gifts Carpisa

Τα Χριστούγεννα είναι μόλις λίγες ημέρες μακριά και τα ερωτήματα που μας απασχολούν αυτές τις ημέρες είναι τα ίδια για όλους: Τι δώρο να διαλέξω; Από πού να το πάρω; Τι να φορέσω στο ρεβεγιόν;

Στη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Carpisa, ανακαλύψαμε ατέλειωτες ιδέες για δώρα για τους αγαπημένους σου, αλλά και για σένα.

Gift Ideas | Στη συλλογή Carpisa ανακαλύψαμε τέλεια δώρα για τις γιορτές

ΤΟ ΑΞΕΣΟΥΆΡ ΠΟΥ ΔΕΝ Θ’ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΣΑΙ

Αναρίθμητες κροκό baguette bags, τσάντες ώμου και χειρός, απίθανες hobo εκλεπτυσμένου σχεδιασμού, με pied de poule μοτίβα σε γιορτινό καρό (tartan) με εσωτερική θήκη, αλλά και flap bags και satchels για καθημερινή χρήση, για σένα που εκτός από την πρακτικότητα χρειάζεσαι και χωρητικότητα. Θα τις φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βραδινό μπαράκι.

Xmas Gifts Carpisa

Carpisa
Carpisa

Επίσης, ανακάλυψε τη νέα σειρά "Ada", σε μοτίβο από το νέο μονόγραμμα της Carpisa, σε backpack, shopping bag, τσάντα χειρός με ιμάντα ώμου, σε 3 μεγέθη, μικρή, μεσαία και Μaxi, σε δύο χρωματικές παραλλαγές: μπορντό ή μαύρο με αντικέ ροζ.

Xmas Gifts Carpisa
Carpisa

Αν είσαι ο τύπος που αναζητά ένα πιο πολύτιμο αξεσουάρ, στα Carpisa θα βρεις και τρεις ακαταμάχητες σειρές τσάντες από γνήσιο δέρμα. Πέντε διαφορετικά σχέδια σε τρία χρώματα το καθένα. Νude, απαλό μοβ και μαύρο. Τι πιο trendy από μία δερμάτινη hobo bag ή ένα διαχρονικό crossbody που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ; Το σημαντικότερο όμως είναι ότι διατίθενται όλες στην καλύτερη τιμή που θα βρεις στην αγορά!

Carpisa

Σουπερ προσφορα 3+1

Μέχρι 15 Δεκεμβρίου στα καταστήματα Carpisa, για κάθε 3 προϊόντα που θα αγοράσεις από οποιαδήποτε συλλογή (τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ) παίρνεις ΔΩΡΟ 1 ακόμα, ίσης αξίας με το οικονομικότερο από τα τρία.

Xmas Gifts Carpisa

ΦΩΤΙΣΕ ΤΟ LOOK ΣΟΥ

Xmas Gifts Carpisa

Εάν επιθυμείς να φωτίσεις τις εμφανίσεις σου, η Carpisa προτείνει την καπιτονέ σειρά "Lorena" σε μεταλλιζέ αποχρώσεις, του γκρι, του μοβ ή του μπλε. Είναι πανάλαφρες και απίστευτα μαλακές. Το ιριδίζον εφέ, οι χρυσές αλυσίδες και τα μεταλλικά κουμπώματα τις καθιστούν το απόλυτο must have των γιορτών.

Carpisa

"Andromeda", έτσι ονομάζεται η νέα απίθανη σειρά από τσαντάκια σε prints σαύρας, με ιμάντα ώμου και ασορτί πορτοφολάκι για τα κέρματα. Διατίθενται σε κόκκινο, μαύρο, κάρυ, biscuit και powder pink. Επίσης, το απόλυτο must have για φέτος είναι οι θηλυκές και συναρπαστικές bucket bags ώμου της Carpisa, ιδανικές να καλύψουν κάθε ταξιδιωτική σου ανάγκη αλλά και κάθε βραδινή σου έξοδο αφού χωρούν μόνο τα απαραίτητα και σου λύνουν… τα χέρια. Θα τις βρεις σε 6 χρωματικές παραλλαγές, από ψαροκόκαλο, καρό, naplak εφέ και γρανάτη.

Carpisa
Carpisa

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ

Xmas Gifts Carpisa

Ένα λειτουργικό αξεσουάρ είναι πάντα η σωστή λύση και στα Carpisa υπάρχει η τέλεια ιδέα δώρου για όλες τις ηλικίες. Ανθεκτικά και εξαιρετικά ευπροσάρμοστα αξεσουάρ, τσάντες ώμου, σακίδια και shoppers, πορτοφόλια, είδη ταξιδιού, organizers αλλά και γάντια, clutch bags, μπιζουτιέρες, ομπρέλες και πασμίνες. Χιλιάδες ιδέες για όλα, όσα θα θέλαμε να χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και να βρούμε κάτω από το δικό μας δέντρο αυτά τα Χριστούγεννα.

Carpisa

Τέλος, έρχεται και η νέα σειρά της Carpisa εμπνευσμένη από ταπισερί σε jacquard brocade με διάφορα μοντέλα σε 6 παραλλαγές ύφανσης, που γίνεται ιδανική για να τονίσει ακόμα και την πιο λιτή εμφάνιση: backpacks, τσάντες ώμου, shoppers και τσαντάκια. Κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από φυσικές ίνες!

​​Xmas gifts Carpisa
Carpisa

Xmas Gifts Carpisa

Ξεφυλλισε το Χριστουγεννιατικο καταλογο της Carpisa και βρες το πιο κοντινο σου καταστημα εδω

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα