Follow us

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Ερντογάν είναι πάρα πολύ πιεσμένος για "ταρζανιές"

Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι "πάρα πολλοί μιλάνε και ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα στην Τουρκία αλλά αυτό δε σημαίνει ότι "ξεγράφεις τον Ερντογάν".

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Ντόρα Μπακογιάννη

"Η αναταραχή είναι πάντα κακό πράγμα", τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας για τις εξελίξεις στην Τουρκία.

Εξέφρασε την ανησυχία της για τα τεκταινόμενα στη γείτονα, λέγοντας ότι κανείς δεν μπορεί να χαίρεται για την αποσταθεροποίηση και την οικονομική κατάσταση μιας μεγάλης χώρας όπως η Τουρκία που ουσιαστικά παραπαίει οικονομικά.

"Η σταθερότητα που έχει η Ελλάδα είναι το μεγάλο πρόβλημα της Τουρκίας"

Η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι στην Τουρκία αυξάνεται το αίσθημα ανασφάλειας και από την άλλη πληθαίνουν τα ερωτηματικά για τη δύναμη της Ελλάδος, την αμυντική της θωράκιση, τις συνεργασίες και τις συμμαχίες της χώρας μας που είναι σταθερές.

"Αυτή η σταθερότητα που έχει η Ελλάδα είναι το μεγάλο πρόβλημα της Τουρκίας" είπε η κ. Μπακογιάννη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή στην Τουρκία δεν υπάρχει τίποτα απολύτως σταθερό.

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόκλησης θερμού επεισοδίου στην Κύπρο η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε αμφιβολίες κατά πόσο ο Ερντογάν "θα κάνει μεγάλες φασαρίες" εκεί που βρίσκονται αυτή τη στιγμή Αμερικάνοι (γεωτρήσεις Exxon Mobil) χωρίς ωστόσο να αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο δίπλα οικόπεδο της Κυπριακής ΑΟΖ όπου δραστηριοποιούνται οι Γάλλοι.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα