Follow us

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Θέατρο Παλλάς! Όλες οι λεπτομέρειες

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται στο Θέατρο Παλλάς

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται στο Θέατρο Παλλάς για έξι εορταστικές συναυλίες στις 24-25 Δεκεμβρίου, στις 31 Δεκεμβρίου - 1 Ιανουαρίου, αλλά και στις 5-6 Ιανουαρίου. Μαζί της επί σκηνής, ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης.

Η δική μας Νατάσα, σε μια μουσική γιορτή, με όλα εκείνα τα τραγούδια που μας κάνουν κάθε φορά να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε μαζί της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει τις διαχρονικές της επιτυχίες, τραγούδια της από τον τελευταίο της δίσκο.

"Η ερωτική Νατάσα", αλλά και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες της "Έξαψη" και "Υπάρχω για σένα". Η Νατάσα είναι εδώ και μας προσκαλεί, να γίνουμε όλοι μια παρέα.

Τις συναυλίες της Νατάσας Θεοδωρίδου επιμελείται σκηνοθετικά ο Γιώργος Λύρας, τη σκηνογραφία υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη, τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης.

Σημειώνεται πως το Θέατρο Παλλάς, λειτουργεί ως αμιγής χώρος υποδοχής θεατών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19, ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Το προσωπικό του θεάτρου Παλλάς, είναι εμβολιασμένο κατά του COVID-19, στο σύνολό του.

Τιμές εισιτηρίων: 15€ - 80€

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/natasa-theodoridou-sto-theatro-pallas/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα