Follow us

Στον "αέρα" το φινάλε του J2US – Τα νέα δεδομένα για το μέλλον του show

Τα νέα σχέδια που έχουν πέσει στο τραπέζι για το J2US

J2US Νίκος Κοκλώνης

Πρωτοχρονιά με τον Νίκο Κοκλώνη και το J2US θα κάνουν οι τηλεθεατές του Alpha όπως όλα δείχνουν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, το κανάλι της Κάντζας σχεδιάζει να κάνει πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, αλλαγή του χρόνου και υποδοχή του 2022 με το λαμπερό μουσικό σόου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το μουσικό φιλανθρωπικό σόου θα μεταφερθεί τις ημέρες των γιορτών από το Σάββατο που προβάλλεται στην prime time ζώνη της Παρασκευής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όλα δείχνουν πως θα γίνει ο μεγάλος τελικός του J2US, αν κι έχει πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να πάρει το εισιτήριο και για κάποια live ακόμη, μέχρι δηλαδή και τον Φεβρουάριο, δεδομένης της αναδικής του πορείας στους πίνακες τηλεθέασης.

Στο ενδεχόμενο αυτό, η παράταση του σόου θα γίνει με δύο τρόπους: είτε με επιστροφή των καλύτερων ζευγαριών που έχουν αποχωρήσει, είτε με την είσοδο νέων ζευγαριών. Τα νέα σχέδια ωστόσο παραμένουν υπό εξετάση και σύμφωνα με την εφημερίδα το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Νίκο Κοκλώνη και την φαντασμαγορική παρέα του να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό με τον ημιτελικό να πραγματοποιείται ανήμερα των Χριστουγέννων και τον μεγάλο τελικό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα