Follow us

Η Τζεφ Μοντάνα με διπλό ρόλο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Για πρώτη φορά εκπροσώπηση του queer cinema από ένα τρανς άτομο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Τζεφ Μοντάνα

Με δίπλο ρόλο έκπληξη έρχεται φέτος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης η Τζεφ Μοντάνα καθώς θα παρουσιάσει την Κυριακή 14 Νοεμβρίου την τελετή λήξης του Φεστιβάλ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα βραβεία της φετινής διοργάνωσης.

Ο δεύτερος ρόλος έκπληξη είναι ότι θα είναι το ένα από τα τρια μέλη της κριτικής επιτροπής του Βραβείου Mermaid, που αποτελεί να από τα σημαντικότερα ανεξάρτητα βραβεία που απονέμεται στην καλύτερη ταινία ΛΟΑΤΚΙ+. Η συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης γίνεται με αφορμή την ευρύτερη προσπάθεια ενός τέτοιου ιστορικού θεσμου να συντονιστεί με τη σύγχρονη εποχή και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Σε λίγο καιρό μάλιστα η Τζεφ Μοντάνα κυκλοφορεί και το πρώτο βιωματικό βιβλίο με τίτλο "Από την Κόρινθο στο non-binary" όπου θα εξιστορεί τη μεγάλη και δύσκολη διαδρομή ενός non binary μοντέλου που βρέθηκε στο κέντρο της μόδας και το ερώτημα που την ταλανίζει είναι: "Ποιο σώμα είναι σωστό για μένα;". Η αγαπημένη Τζεφ Μοντάνα θα περιγράψει την ιστορία της και μέσα από μια βιωματική παρουσιάση θα αποκάλυψει πως από μια καταπιεστική οικογένεια και μια κλειστή κοινωνία κατάφερε να κατακτήσει τον χώρο της μόδας και του Χόλιγουντ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα