Follow us

Η Κάρμεν Ρουγγέρη παρουσιάζει "τους Άθλους του Ηρακλή" στο "Christmas Theater"!

Η Κάρμεν Ρουγγέρη έρχεται στο Christmas Theater με "τους Άθλους του Ηρακλή"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Μια εντυπωσιακή παράσταση ετοιμάζεται φέτος στο μεγαλύτερο θέατρο της Αθήνας. Η αγαπημένη μικρών και μεγάλων Κάρμεν Ρουγγέρη, η Χριστίνα Κουλουμπή και οι συνεργάτες τους έρχονται στο Christmas Theater για να μας παρουσιάσουν την παράσταση ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 12.00 και στις 17.00, και την Κυριακή στις 29
Δεκεμβρίου στις 12.00.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η Χριστίνα Κουλουμπή με μια νέα σκηνοθετική ματιά αλλά και με εντυπωσιακά σκηνικά, κοστούμια και ειδικά εφέ και βιντεοπροβολές, αξιοποιούν τις μεγάλες τεχνολογικές δυνατότητες του Christmas Theater και παρουσιάζουν την ζωή και τους άθλους του Ηρακλή σε μια σπουδαία παραγωγή για όλη την οικογένεια.

Μια παράσταση για την δύναμη της θέλησης, γιατί όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες: Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει.

Παραμυθένια είναι η αντιμετώπισή μας αλλά συγχρόνως ακριβής. Βασισμένη πάνω σε ότι έχει γραφτεί για τον ήρωα και τη ζωή του έτσι ώστε τα παιδιά να σχηματίσουν μια σαφή εικόνα του Ηρακλή, του ήρωα των ηρώων, που με τους άθλους του έμεινε στην ιστορία ως ο πιο ονομαστός και αγαπητός ήρωας της ανθρωπότητας. Μέσα απ’ αυτή την παράσταση τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν:

– τη γέννηση του ήρωα
– τη ζωή του
– τους άθλους του
– την καθιέρωση των Ολυμπιακών αγώνων
– το θάνατό του
– και τέλος τη μετάβασή του στον Όλυμπο όπου θα απολαμβάνει όλες τις τιμές και θα ζήσει ανάμεσα στους δώδεκα θεούς ίσος με αυτούς.

Τα μοναδικά σκηνικά και κοστούμια υπογράφει η Χριστίνα Κουλουμπή. Το κείμενο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη, με το μοναδικό της ταλέντο να εμπνέει στα παιδιά κάθε ηλικίας την αγάπη για το θέατρο. Είναι μια αφορμή να ξαναθυμηθούμε τους ήρωες μας σε μια εποχή που τους έχουμε τόση πολλή ανάγκη!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα