Follow us

"Παραδοσιακό" | Τα λαμπερά εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Γλυφάδα - Οι celebrities που βρέθηκαν εκεί

Η λαμπερή εκδήλωση εγκαινίων του νέου καταστήματος του "Παραδοσιακό" στα Νότια Προάστια

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Παραδοσιακό, Γλυφάδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του "Παραδοσιακό” στην Γλυφάδα. Το αγαπημένο brand από την Βόρεια Ελλάδα (με 7 καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, 2 στην Αθήνα και 1 στην Κύπρο) ήρθε και στα Νότια Προάστια, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο, έσπευσε να δώσει το παρόν στο λαμπερό event και να δοκιμάσει "παραδοσιακές" & αγαπημένες γεύσεις.

Guest Dj ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που έντυσε μουσικά την βραδιά και διασκέδασε τους εκλεκτούς καλεσμένους και όσους παρευρέθηκαν με τις μοναδικές μουσικές του επιλογές.

Τα "Παραδοσιακό”, προσφέρουν προϊόντα με προσεγμένες πρώτες ύλες, μακριά από βελτιωτικά και trans λιπαρά, τα οποία παρασκευάζονται πάνω στις παλιές παραδοσιακές συνταγές των γιαγιάδων μας με την σύγχρονη πινελιά της έμπνευσης των νέων μαγείρων. Προσεγμένο, φιλικό και φιλόξενο το κάθε κατάστημα, επιφυλάσσει στον επισκέπτη μια έκπληξη που ταξιδεύει μυαλό και αισθήσεις. Η καλύτερη επιλογή για ένα "ταξίδι” στις παραδοσιακές γεύσεις και στην ελληνική φιλοξενία!

Η ιστορία του "Παραδοσιακο"

Με αφετηρία το 1957 γεμίζουμε γεύση την κάθε ώρα της ημέρας. Από το παραδοσιακό πρωινό στο πιο φρέσκο brunch και σε μια ποικιλία με comfort food επιλογές. Η τέχνη και η τεχνική του σπιτικού φύλου μπαίνει στην μαζική εστίαση και με φροντίδα, μεράκι και έμπνευση σας δίνει την δυνατότητα να γευτείτε πιτοειδή και αρτοσκευάσματα στα καλύτερα τους, όπως ακριβώς στο σπίτι σας!

Ένα brand από την Βόρεια Ελλάδα (με 7 καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, 2 στην Αθήνα και 1 στην Κύπρο) έρχεται στα Νότια προάστια της Αττικής να συστήσει την αυθεντική μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, με παραδοσιακό φύλλο αέρος. Όλα τα προϊόντα που θα γευτείτε είναι παραγωγής του Παραδοσιακό με προσοχή στις πρώτες ύλες, μακριά από βελτιωτικά και trans λιπαρά. Παρασκευάζονται όλα πάνω στις παλιές παραδοσιακές συνταγές των γιαγιάδων μας αλλά με την σύγχρονη πινελιά της έμπνευσης των νέων μαγείρων.

Δεν θα μπορούσε να λείπει το κουλούρι Θεσσαλονίκης στην κλασική του συνταγή, φρεσκοψημένο και τραγανό, αλλά και σε super food εκδοχή με χαρούπι και γέμιση ταχίνι. Στην κρύα βιτρίνα θα βρείτε ολόφρεσκα σάντουιτς και healthy meals – σαλάτες, που θα σας ανταμείψουν σε γεύση και θρεπτικές αξίες. Όλα τα ψωμάκια ζυμώνονται και ψήνονται στο κατάστημα με μεγάλη φροντίδα της αλυσίδας στα άλευρα και τους συνδυασμούς των υλικών.

Από το μεσημέρι και μετά, αυτό που σπάει την μύτη είναι η φρεσκοψημένη SCROCCHIARELLA, μια μοναδική ζύμη, που ζυμώνεται, πλάθεται, και ψήνεται με την παραγγελία σας, για να είναι όσο πιο φρέσκια μπορείτε να την γευτείτε. Με έντονη κυψέλωση στο εσωτερικό της και ταυτόχρονα αφράτη και τραγανή. Η εξέλιξη της πίτσας για τα μάτια σας μόνο.

Όλα τα είδη σερβίρονται με το μεγάλο όπλο της αλυσίδας, το χαμόγελο του προσωπικού και την σιγουριά ότι αυτά που έχουν ετοιμάσει για εσάς είναι όσο καλύτερα θα μπορούσαν να είναι. Προσεγμένο, φιλικό και φιλόξενο το κάθε κατάστημα, σας επιφυλάσσει μια έκπληξη, ταξιδεύοντας μυαλό και αισθήσεις. Η καλύτερη επιλογή για ένα "ταξίδι” στις παραδοσιακές γεύσεις και στην ελληνική φιλοξενία!.

Από το πρώτο κιόλας κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, το Παραδοσιακό κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου με γεύσεις απλές και ταυτόχρονα προσαρμοσμένες στις διατροφικές αξίες του σήμερα. Τώρα μπορείτε να τις απολαμβάνετε στην Αθήνα, στην Γλυφάδα, Αρτέμιδος 1, Πλατεία Εσπερίδων.

Οι celebrities που βρεθηκαν στα εγκαίνια

Σάσα Σταμάτη - Δημήτρης Ουγγαρέζος - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Λάουρα Νάργες

Εύη Βατίδου-Τρύφωνας Σαμαράς-Έλλη Αγγελιδάκη

Μαρία Μπεκατώρου

banner

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Νίκος Μακρόπουλος-Ελευθερία Ελευθερίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα