Follow us

"Καρτ Ποστάλ" | Έρχεται "ο μέγας αγιασμός"! Όλες οι εξελίξεις του έκτου επεισοδίου

Όλα όσα θα παρακολοθήσουμε στο έκτο επεισόδιο της σειράς "Καρτ Ποστάλ"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Καρτ Ποστάλ Ανδρέας Κωνσταντίνου

Η σειρά της ΕΡΤ1 "Καρτ Ποστάλ" επιστρέφει το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 23:00 με το έκτο μέρος της ιστορίας του Τζόσεφ. Αυτή τη φορά, ο πρωταγωνιστής και συνδετικός κρίκος της μίνι σειράς συναντά τον Γιάννη Τσορτέκη, τον Δημήτρη Αλεξανδρή και την Αλίνα Κοτσοβούλου στο Λασίθι. Εκεί, όλοι μαζί ανακαλύπτουν πως κάποιες φορές η τύχη δουλεύει σιωπηλά, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

Ο μέγας αγιασμός

Μια ημέρα γιορτινή, ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) θα γνωρίσει τον μονήρη Γιώργο (Γιάννης Τσορτέκης), ο οποίος ζει στο περιθώριο μιας μικρής κοινωνίας.

Ο Λεωνίδας (Δημήτρης Αλεξανδρής) τον έπεισε να κατέβει στο χωριό, ο σύντεκνός του, που τον έχει μεγάλη έγνοια. Γιατί ο Γιώργος έχει στιγματιστεί άδικα. Τον βαραίνει η υποψία μιας ανεξιχνίαστης δολοφονίας. Φημολογείται ότι έπνιξε πριν από τριάντα χρόνια τον συναθλητή του, Μιχάλη.

Η αλήθεια, έστω και αργά και βίαια, αποκαλύπτεται. Αλλά ό,τι έχει χαθεί δεν γυρίζει, ούτε τα χρόνια, ούτε ο έρωτας του Γιώργου για τη Μαρία (Αλίνα Κοτσοβούλου). Κι ο Τζόζεφ ξέρει από όνειρα που πήγαν στράφι. Μόνο που πρέπει να βαδίσει μπροστά. Και καμιά φορά η τύχη δουλεύει σιωπηλά, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα