Follow us

"Η Φάρμα" | Η πρώτη επίσημη συμμετοχή είναι γεγόνος

Ποια είναι η πρώτη επίσημη συμμετοχή στη "Φάρμα" του ΑΝΤ1;

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται ο νέος κύκλος της "Φάρμας” στον ΑΝΤ1. Το αγροτικό reality που αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα το β' μισό της τηλεοπτικής χρονιάς. Στο "Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρέθηκε στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφησης κι όπως αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη έχει ήδη συμφωνήσει και υπογράψει για να βρίσκεται στο νέο κύκλο της "Φάρμας”.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε μάλιστα και on camera τις πρώτες της δηλώσεις λέγοντας: "Θέλω πάρα πολύ να ξεκινήσει όλο αυτό το πολύ ωραίο ταξίδι, η μοναδική εμπειρία. Θέλω να μπω μέσα και να το ζήσω. Θέλω να βρεθώ κοντά στη φύση. Θέλω να ανακαλύψω και άλλες πλευρές του εαυτού μου. Είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο παρά τις δυσκολίες. Ήμουν λίγο αναποφάσιστη πέρυσι η αλήθεια είναι. Μου είναι πιο εύκολο φέτος. Δε ξέρω αν οφείλεται στο γεγονός ότι τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερα και είναι πιο άνετα να με αποχωριστούν. Νιώθω λίγο πιο ήρεμη από αυτή την άποψη και έτσι νιώθω πιο ελεύθερη να κάνω αυτό που θέλω”.

Τι θα της λείψει περισσότερο; "Τα παιδιά μου θα μου λείψουν. Για να είμαι ειλικρινής δεν θα μου λείψει τίποτα άλλο από την τρέλα της καθημερινότητας και της πόλης. Μόνο τα παιδάκια μου” ενώ όπως είπε "Μαζί μου μέσα στο παιχνίδι θα πάρω τη φωτογραφία των παιδιών μου φυσικά”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα