Follow us

"Άγριες Μέλισσες" | Η εμφάνιση - έκπληξη της σεζόν είναι γεγονός! Όλες οι λεπτομέρειες

Οι "Άγριες Μέλισσες" υποδέχτηκαν στην οικογένειά τους ένα νέο αλλά συνάμα γνώριμο μέλος

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Μαρία Κίτσου Άγριες Μέλισσες

Οι "Άγριες Μέλισσες" συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού ενώ οι εκπλήξεις του τρίτου κύκλου δεν έχουν τελειωμό. Από την αρχή της σεζόν έχουμε δει αρκετές νέες προσθήκες, και αυτή η φορά δεν αποτέλεσε εξαιρέση. Συγκεκριμένα, ο Alex Sid, ο άνθρωπος πίσω από την εμπνευσμένη μουσική και τα τραγούδια της σειράς, μπήκε για πρώτη φορά σε ρόλο ηθοποιού.

Ο Alex Sid είναι ένας από τους εξόριστους της Λέρου ενώ μάλιστα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ακούστηκε ακόμα ένα καινούργιο του τραγούδι, με τίτλο "Ασήμι και Σκουριά", σε στίχους πάντα της Ουρανίας Πατέλλη.

Το κομμάτι του Alex Sid το οποίο τραγούδησε μαζί με τον Γιάννη Βασιλώτο, τον τηλεοπτικό Μπάμπη, κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, όπως και όλα τα τραγούδια από τις "Άγριες Μέλισσες".

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε πως εκτός από τις εμφανίσεις που θα κάνει και σε προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Alex Sid ετοιμάζεται να ανέβει, από τα μέσα Δεκέμβρη, στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, στο πλάι της Αναστασίας Μουτσάτσου και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα