MEGA | Μegάλες πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο

Η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Με δυνατές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης συνεχίζει η εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" . Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της κέρρδισαν την πρώτη θέση τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54.

Με ποσοστό 23,4% το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και ποσοστό 19,8% την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στην ίδια κατηγορία κοινού, το "Χαμογέλα και πάλι" επικράτησε του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής του. Τις δύο ημέρες η κάλυψη της εκπομπής έφτασε τους 902.117 τηλεθεατές και τους 1.165.631 τηλεθεατές αντίστοιχα. Οι νίκες για το Μεγάλο Κανάλι βέβαια, δεν σταματούν εδώ.

Πρωτιά είχαμε επίσης και για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή "MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ" το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Από νωρίς το πρωϊ (05:00), οι τηλεθεατές επέλεξαν να ενημερωθούν από το MEGA για τις τρέχουσες εξελίξεις όλων των σημαντικών θεμάτων.

Το "MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ" με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα επικράτησε στη ζώνη μετάδοσής του, απέναντι στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των άλλων καναλιών. Με ποσοστό 16,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και ποσοστό 17,1% την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στο ίδιο κοινό, το "MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ" επικράτησε στον πίνακα τηλεθέασης.

Η κάλυψη της ενημερωτικής εκπομπής κινήθηκε ανοδικά με 695.329 τηλεθεατές το Σάββατο και 936.479 τηλεθεατές την Κυριακή.