Follow us

Οριστικό! Η απόφαση του ΣΚΑΪ για Γιώργο Λιανό και The Voice

Τελικά θα αντικατασταθεί ο Γιώργος Λιανός στα LIVE του The Voice;

The Voice 2021

Στην τελική ευθεία του σχεδιασμού του νέου προγράμματός του για το β' μισό της σεζόν μπαίνει ο ΣΚΑΪ ολοκληρώνοντας το πιο επιτυχημένο του project μέχρι στιγμής, το The Voice.

Έχοντας κατακτήσει αλλεπάλληλες πρωτιές τηλεθέασης από την πρώτη μέρα που ο 8ος κατά σειρά κύκλος του βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΪ, το The Voice αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 19 Δεκεμβρίου αναδεικνύοντας τον μεγάλο νικητή της φετινής σεζόν.

Τι θα συμβεί με τον Γιωργο Λιανο;

Σε αντίθεση με την περυσινή σεζόν και όσα γράφτηκαν πριν λίγες εβδομάδες, ο Γιώργος Λιανός θα ολοκληρώσει κανονικά τον φετινό κύκλο The Voice παρουσιάζοντας και τον μεγάλο τελικό. Έτσι το show θα ολοκληρωθεί στην προκαθορισμένη ημερομηνία του, δηλαδή μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, ενώ λίγες μέρες αργότερα ο Γιώργος Λιανός θα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο αναλαμβάνοντας και πάλι την παρουσίαση του Survivor.

Νεα είσοδος στα backstage

Την ίδια στιγμή μία νέα είσοδος έρχεται να δώσει νέα πνοή στο The Voice. Από τις επόμενες εβδομάδες, την εμφάνισή της θα κάνει στα backstage του show η Βάλια Χατζηθεοδώρου, στο πρώτο της βήμα μετά τον "Τροχό της Τύχης". Η σύντροφος του frontman των Alcatrash και social media star θα αντικαταστήσει τη Λάουρα Νάργες, που φαίνεται να ήρθε σε οριστική ρήξη με την Acun Media αποχωρώντας από το show.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα