Follow us

SEPHORA | Το πρώτο X-mas Event είναι γεγονός

Η SEPHORA διοργάνωσε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο event της χρονιάς - Όλοι οι λαμπεροί καλεσμένοι

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Sephora

Με μεγάλη επιτυχία και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και προφυλάξεις, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο event της χρονιάς, φυσικά από την Sephora.

H Sephora υποδέχτηκε τους διακεκριμένους καλεσμένους της στον ανανεωμένο και εκπληκτικό χώρο του Golf Γλυφάδας – Prive. Εκλεκτά εδέσματα, ποτό, μουσική και καλή διάθεση ολοκλήρωσαν την εορταστική ατμόσφαιρα.

Με το Χριστουγεννιάτικο μότο "Sharing_is_beautiful" έγινε εκτενής παρουσίαση νέων χριστουγεννιάτικων προϊόντων καθώς και άλλων νέων προϊόντων αποκλειστικών brands.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν: η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Πλάτων Παπαγιαννακόπουλος, η Υβόννη Ντόστα, η Θάλεια Καραφυλλίδου, η Σουζάννα Κεγγίτση, η Μαρία Λεμονιά, η Σιβύλλα Βασσειάδη, η Μυρτώ Κάζη, η Πέννυ Ζαγλαρίδου, η Στέλλα Μουγκαλιάν, η Φαίη Μπέη, η Εβελίνα Νικόλιζα, η Ισμήνη Νταφοπούλου, η Βενετία Καμάρα, η Δώρα Κατσικογιάννη, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, η Γιώτα Δρεβέλη, η Μαρία Παπαγεωργίου, η Φανή Παράβαλου, η Μάρα Σαμαρτζή, η Άννα Μαρία Σουπιώνη, η Ελένη Στασινοπούλου, η Κλειώ Στασινού, ο Μάνος Βυνιχάκης, Αχιλλέας Χαρίτος και Δημήτρης Στράτος.

ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΜΑΡΑ

ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.

ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΥΤΣΗ-ΚΛΕΙΟ ΣΤΑΣΙΝΟΥ

banner

ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΖΩΗ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ-ΙΣΜΗΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ

ΖΩΗ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ-ΜΥΡΤΩ ΚΑΖΗ

banner

ΙΩΑΝΝΑ ΒΛΑΧΟΥ-ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΠΙΩΝΗ-ΛΙΑ ΜΠΑΡΟΛΑ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΥΒΟΝΝΗ ΝΤΟΣΤΑ

banner

ΠΛΑΤΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΡΙΛΛΙΑ ΣΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

ΦΑΝΗ ΠΑΡΑΒΑΛΟΥ

banner

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα