Follow us

Τα έντονα prints επιστρέφουν δυναμικά το χειμώνα και αυτά είναι τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε

Επισκεφθήκαμε το Pop Up Store LOVE+ALICIA στο πολυκατάστημα attica του Golden Hall και επιλέξαμε τα must have κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας.

Βίκυ Πασχάλη
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΠΑΣΧΑΛΗ
Alicia

Είμαι παιδί του καλοκαιριού και δεν χωράει καμία αμφιβολία σε αυτό. Αγαπώ τον ήλιο, τη θάλασσα, την ξεγνοιασιά και τα χρώματα. Ιδίως τα χρώματα είναι αυτά που μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και την πιο αδιάφορη και δύσκολη μέρα σε κάτι όμορφο και αισιόδοξο. Το καλοκαίρι είναι ιδέα και αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν το αλλάζω με τίποτα.

Η μετάβαση από το πολύχρωμο καλοκαίρι στο μουντό φθινόπωρο και τον ψυχρό χειμώνα ήταν πάντα μία περίεργη και στενάχωρη περίοδος. Τα σκούρα και μονότονα χρώματα "έριχναν" την ψυχολογία μου μιας και ποτέ μου δεν κατάλαβα για ποιο λόγο το ντύσιμό μας όφειλε να ακολουθεί τη χρωματική παλέτα της εποχής.

Πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να αποφασίσω ότι το μονόχρωμο και μουντό το βαριέμαι και προτιμώ τα έντονα και τολμηρά prints ακόμα και όταν τα σύννεφα σκοτεινιάζουν τον γαλανό ουρανό και οι αστραπές τον σκίζουν στα δύο. Είναι κάτι σαν αντίδοτο στην απαισιοδοξία και μία νότα χαράς στην καταχνιά που επικρατεί έξω.

Έχοντας στο μυαλό μου αυτό αποφάσισα και φέτος να ανανεώσω τη γκαρνταρόμπα μου και να της δώσω την ανεμελιά που της έλειπε. Μία επίσκεψη στο νέο pop up κατάστημα της Love+Alicia στο πολυκατάστημα attica στο Golden Hall αρκούσε για να ανακαλύψω όλα όσα είχα φανταστεί. Ήθελα κάτι όμορφο και έντονο. Ισχυρό αλλά παράλληλα και χαριτωμένο. Περίεργος συνδυασμός ίσως. Αλλά εγώ τον πέτυχα.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα