Follow us

"Κιμάδες με... άποψη" από τη νέα χρυσή σειρά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Αποκλειστικά με το περιοδικό "Τηλεθεατής"

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ

Εκτάκτως την Τετάρτη 27/10 κυκλοφορεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με το περιοδικό Τηλεθεατής το νέο τεύχος "Κιμάδες με…. άποψη" της χρυσής σειράς με την υπογραφή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

"Κιμάδες με... άποψη" από τη νέα χρυσή σειρά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Κάθε εβδομάδα η Αργυρώ μας υποδέχεται στην κουζίνα της με 10 χρυσές συνταγές για σίγουρη επιτυχία!

Σε αυτό το τεύχος, θα βρείτε 10 θεσπέσιες συνταγές με κιμά που θα σας κάνουν να γλύφετε τα δάχτυλα σας. Εύκολες και γρήγορες συνταγές με βασικό συστατικό τον κιμά που δεν θα γεμίσουν την κουζίνα σας με άπλυτα πιάτα και κατσαρολικά. Ζουμερό Burger, λαχταριστούς λαχανοντολμάδες, απίστευτο μουσακά σαν της μανούλας.

Κυκλοφορεί στα περίπτερα μόνο στην έκδοση του 1,50€.

Αποκλειστικά για εσάς μία συνταγή της Αργυρώς για την πιο συγκλονιστική μακαρονάδα με κιμά!

Μακαροναδα με συγκλονιστικη σαλτσα

Αργυρώ

Μερίδες: 4-5, Χρόνος Προετοιμασίας: 15, Χρόνος Ψησίματος: 30΄

ΥΛΙΚΑ

  • 2 κρεμμύδια μέτρια χοντροκομμένα
  • 2 καρότα μέτρια χοντροκομμένα
  • 4 φέτες μπέικον
  • 2 κ.σ. Αποξηραμένα πορτσίν
  • 2 σκ. Σκόρδο
  • 4 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • 600 γρ. κιμά ανάμικτο, χοιρινό και μοσχάρι
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
  • 1 κ.γ. Ζάχαρη
  • 1½ φλ. γάλα πλήρες
  • 2 συσκευασίες ψιλοκομμένη ντομάτα (2x400 γρ.)
  • 3½ φλ. νερό βραστό
  • αλάτι & πιπέρι
  • 500 γρ. ταλιολίνι ή λιγκουίνι
  • κεφαλοτύρι τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τα κρεμμύδια, τα καρότα, το μπέικον, τα πορτσίνι και το σκόρδο και τα ψιλοκόβουμε.

2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και ροδίζουμε τον κιμά για λίγα λεπτά να αλλάξει χρώμα. Με κουτάλα διαλύουμε τους σβόλους που σχηματίζονται. Προσθέτουμε τα λαχανικά και τα αφήνουμε να μαραθούν για λίγα λεπτά.

3. Ρίχνουμε το γάλα και βράζουμε μέχρι να εξατμιστεί σχεδόν όλο. Τρίβουμε τη βάση της κατσαρόλας να διαλυθούν οι καραμελωμένοι χυμοί του κιμά. Προσθέτουμε τον πελτέ και τη ζάχαρη και τον τρίβουμε στη βάση να ψηθεί καλά.Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί τελείως.

4. Βάζουμε τις ντομάτες, το νερό και τα ζυμαρικά και βράζουμε για 8’-10’ μέχρι να γίνουν τα ζυμαρικά αλ ντέντε και να πυκνώσει η σάλτσα. Ανακατεύουμε τακτικά. Αλατοπιπερώνουμε. Σερβίρουμε αμέσως με μπόλικο τυρί.

Αν θέλετε και άλλες συνταγές με κιμά, μπείτε στο argiro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα