Follow us

Πανσέληνος στον Κριό στις 20 Οκτωβρίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από 24-29 μοίρα.

MissBloom.gr
ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM.GR
Πανσέληνος Αθήνα Ακρόπολη

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στην 27η μοίρα του Κριού, στο δυναμικό ζώδιο της φωτιάς. Κάνει αντίθεση με τον μαχητικό Άρη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα (βία, ατυχήματα, σεισμοί, ασθένειες, εμπόλεμες καταστάσεις). Είναι ένα επικίνδυνο φεγγάρι καθώς φέρνει εντάσεις και βία και οδηγεί τις καταστάσεις σε εκτροχιασμό. Ο Άρης βρίσκεται στο αδύναμο ζώδιο του Ζυγού και ο Πλούτωνας έχει γυρίσει σε ορθή πορεία. Το γεγονός ότι το φεγγάρι κάνει εξάγωνο με τον Δία μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νομικά και δικαστικά θέματα που καίνε.

Είναι ένα φεγγάρι θυμωμένο που θα κλονίσει σχέσεις και συνεργασίες. Ο Κριός (το εγώ) και ο Ζυγός απέναντι (το εμείς) αντιπροσωπεύει τον εαυτό μας και την επαφή μας με τους άλλους. Ο Κριός ζητάει επιβεβαίωση ενώ ο Ζυγός συμβιβασμό, υποχώρηση, συνεργασία.

Με την πανσέληνο στον Κριό κυριαρχούν ο εγωισμός, η μαχητικότητα, η αρχηγία,η βιασύνη. Θα καταφέρουμε να συμβιβαστούμε και να υποχωρήσουμε για να υπάρξει μια ομαλή συνύπαρξη ή θα υπάρξουν καταστάσεις που θα φέρουν συγκρούσεις και διάσπαση;

Να περιμένουμε γεγονότα και εξελίξεις στην καθημερινότητά μας.

Προσοχή λοιπόν : σε εξελίξεις που θα φέρουν οριστική ρήξη σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς οι εντάσεις κρύβουν εκδικητικότητα και κακία, σε ύπουλες και παρασκηνιακές δραστηριότητες με σκοπό την εκδίκηση και την τιμωρία, σε εγκληματικές ενέργειες, σε βίαιες και επικίνδυνες συμπεριφορές πέρα από κάθε λογική, σε ατυχήματα, σε χειριστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές με σκοπό την επιβολή, αποφεύγουμε εγωισμό και επιθετικότητα,καβγάδες συμφερόντων, προσοχή σε ζήλια, φόβο, θυμό, πάθος, εμμονές. Αποκαλύψεις είναι πιθανές και οδηγούν σε διάλυση.

Ας είμαστε λοιπόν επιφυλακτικοί, συγκρατημένοι σε σχέσεις που έχουμε επιλέξει να συνυπάρχουμε, είτε σε σχέσεις που είναι αναγκαστικές. Εξελίξεις που διαδραματίζονται τώρα, όσο ύπουλες και ψυχοφθόρες και αν είναι, θα μας οδηγήσουν σε συνειδητοποιήσεις και σε μια ολική μεταμόρφωση. Οι πλανήτες έχουν γυρίσει σε ορθή πορεία και μας δίνουν το μήνυμα να κάνουμε μια νέα αρχή στη ζωή μας, να πάμε παρακάτω. Εξάλλου ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο και συμβολίζει τη γέννηση και την αρχή ενός νέου κύκλου.

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια με την πανσέληνο στον Κριό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Διάβασε περισσότερα στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα