Follow us

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έρχεται στο MEGA! Η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης κάνει πρεμιέρα στο Mega και όπως όλα δείχνουν έχουμε να κάνουμε με ένα δυνατό ξεκίνημα

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Μιχάλης Κεφαλογιάννης

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 08:50, με την εκπομπή "Όλα για τη ζωή μας", μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Ο αγαπημένος παρουσιαστής έρχεται να μοιραστεί μαζί μας όλα τα μυστικά για να φροντίζουμε τη σωματική και ψυχική μας υγεία, βελτιώνοντας έτσι την καθημερινότητά μας.

Στη μεγάλη πρεμιέρα του "Όλα για τη ζωή μας" ο Μιχάλης Κεφαλιγιάννης θα έχει μαζί του εκλεκτή παρέα. Πιο συγκεκριμένα, υποδέχεται τον Toni Sfino και την ψυχολόγο Φρόσω Φωτεινάκη για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από το γέλιο και τις ευεργετικές του ιδιότητες, όχι μόνο στην ψυχή αλλά και στο σώμα. Ο Tonis Sfinos εκμυστηρεύεται τι είναι αυτό που τον κάνει να γελάει αλλά και αν έχει ξεπεράσει τα όρια με το χιούμορ που έκανε σε κάποιον.

Παράλληλα, μαθαίνουμε ποιες λύσεις υπάρχουν για την ξηροδερμία, πώς μπορούμε να μαρινάρουμε υγιεινά τις τροφές και τι προσφέρει στον οργανισμό ο ωτοβελονισμός.

Η ενημέρωση συνεχίζεται την Κυριακή 24 Οκτωβρίου αφού μαθαίνουμε για το πώς το "σωσίβιο" στην κοιλιά απειλεί την υγεία μας. Πρόκειται για ένα ζήτημα που αφορά τόσο
άνδρες, όσο και γυναίκες, και σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό, όχι μόνο με τη διατροφή μας, αλλά με το γενικότερο τρόπο ζωής μας.

Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο δημοσιογράφος Χρήστος Κιούσης, ο οποίος αναφέρεται στις δικές του "αδυναμίες" που τον κάνουν να έχει λίπος στην κοιλιά. Ακόμα, στην εκπομπή παρουσιάζονται τρόποι για να βοηθούν οι γονείς τα παιδιά τους στο διάβασμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα