Follow us

Το νέο single του Δήμου Αναστασιάδη μόλις κυκλοφόρησε! Δείτε το ατμοσφαιρικό music video

Ο Δήμος Αναστασιάδης μας χαρίζει ακόμα μία μουσική επιτυχία

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Ο Δήμος Αναστασιάδης επιστρέφει με το νέο του single "Πες", το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records, μαζί με ένα κινηματογραφικό music video. Στο "Πες" ο ταλαντούχος καλλιτέχνης "ντύνει" με τη μοναδική ερμηνεία του και με τη μουσική του τους εμπνευσμένους στίχους της Ελεάνας Βραχάλη. Την παραγωγή υπογράφει ο Soumka.

Το "Πες", έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς από την πρώτη του ραδιοφωνική μετάδοση έχει ξεχωρίσει στα airplay . Πλέον, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από μία μικρού μήκους ταινία, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.

Στο μυστηριώδες και ατμοσφαιρικό video, ο Δήμος Ανασταδιάδης και η συμπρωταγωνίστριά του Μαριάννα Βούλγαρη υποδύονται ένα παραβατικό ζευγάρι, όμοιο με τους διαβόητους Μπόνι και Κλάιντ και κάνουν την τέλεια ληστεία. Όμως, στον έρωτα, όπως και στην ίδια τη ζωή, ένα ψέμα μπορεί να τα ανατρέψει όλα.

Παράλληλα, ο Δήμος Αναστασιάδης προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στο "Οδός Λυσίου - Stairs" στην Πλάκα, από το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Μαζί του η Μαντώ. Συμμετέχουν οι Ιλένια Γουίλιαμς, Χριστίνα Μηλιού, Nafsica, Γιάννης Τεργιάκης και o DJ Dimitris Metaxas.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα