Follow us

Καραμπόλα αλλαγών στον ΑΝΤ1 μετά την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη

Τι θα συμβεί με το πρόγραμμα του ΑΝΤ1; Πονοκέφαλος για τον σταθμό

Ανατροπές φαίνεται πως φέρνει η έλευση του Αντώνη Κανάκη και των "Ράδιο Αρβύλα" και "Βινύλιο" στον ΑΝΤ1.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παίρνει ξανά θέση, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 8 το βράδυ, φιλοδοξώντας να κατακτήσουν ξανά την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού, που την περασμένη σεζόν τους στήριξε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά μεταξύ των τελευταίων σεζόν.

Οι αλλαγες που φερνει η επιστροφη των "Αρβυλα"

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Τίνα Μεσαροπούλου, η επιστροφή της σχολιαστικής εκπομπής στη ζώνη των 8 μετακινεί την καθημερινή σειρά "Ήλιος" προς άγνωστη κατεύθυνση. Συγκεκριμένα, ένα σενάριο είναι να μεταφερθεί η σειρά πριν το δελτίο και να είναι αυτή που θα δίνει πάσα στον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ ένα ακόμα σενάριο είναι να παραμείνει στη θέση του το "5Χ5" του Μάρκου Σεφερλή και ο "Ήλιος" να μεταφερθεί ακόμα πιο νωρίς, δηλαδή περίπου στις 4 το απόγευμα.

Επιβιωνει το "Game of Chefs"

Και ενώ αυτή τη στιγμή το "Game of Chefs" σημειώνει σταθερά μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης, με ελάχιστες αυξητικές τάσεις ορισμένες μέρες που αλλάζει ο ανταγωνισμός, η έλευση Κανάκη φαίνεται πως το διασώζει και δεν μεταφέρεται στη θέση του ο "Ήλιος". Σε κάθε περίπτωση σε αυτή την κατεύθυνση βοηθά και το τέλος του "Top Chef" στον ΣΚΑΪ που σαν ομοειδές πρόγραμμα μείωνε τη δυναμική του αντίπαλου προγράμματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα