Follow us

Οριστικό φινάλε για το TOP CHEF - Έρχεται το Survivor | Όλο το ρεπορτάζ

Αλλαγή φρουράς στην prime time του ΣΚΑΪ

Survivor Rnew

Αρκετές αλλαγές ετοιμάζονται να κάνουν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ στη βραδινή ζώνη του σταθμού.

Φιναλε για το TOP CHEF

Το TOP CHEF, όπως αναμενόταν άλλωστε, θα ολοκληρωθεί στο minimum των προβλεπόμενων επεισοδίων. Μάλιστα, ο τελικός του μαγειρικού διαγωνισμού έχει οριστεί για την 28η Οκτωβρίου, όπου και θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Όπως μάθαμε πάντως, από την πλευρά του σταθμού δεν υπάρχει κάποιο παράπονο απέναντι στους συντελεστές του reality, παρόλο που δεν ευτύχησε στους πίνακες τηλεθέασης, δεδομένου και του σκληρότατου ανταγωνισμού. Μη ξεχνάμε μάλιστα πως το TOP CHEF είναι ένα διεθνές project που σε ορισμένες χώρες μεταδίδεται ως εβδομαδιαία εκπομπή και δεν είναι plan b η ολοκλήρωσή του στον συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

Το "Survivor" επιστρεφει

Με έναν ολοκαίνουργιο κύκλο ξεκινά το Survivor μέσα στον Δεκέμβριο, καλύπτοντας το κενό που αφήνει το TOP CHEF. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, το επικρατέστερο σενάριο είναι η πρεμιέρα να γίνει στα τέλη Δεκεμβρίου.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζει ξανά βαλίτσες με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο, ενώ αναζητείται ξανά αντικαταστάτης στην παρουσίαση του "The Voice" αφού εκείνος για δεύτερη συνεχή χρονιά θα απουσιάζει από την τελική φάση των LIVE.

Τι θα συμβεί με "Big Brother”;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο "Μεγάλος Αδερφός” θα ρίξει αυλαία κοντά στις 17 Δεκεμβρίου.

Οριστικό φινάλε για το TOP CHEF - Έρχεται το Survivor | Όλο το ρεπορτάζ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα