"Τα καλύτερά μας χρόνια" έρχονται με δύο ολοκαίνουργια επεισόδια! Όλες οι ανατρεπτικές εξελίξεις

Μεγάλες προσδοκίες, καινούργιες συναρπαστικές εμπειρίες και νέοι δρόμοι ανοίγονται για την οικογένεια των Αντωνόπουλων

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

"Τα καλύτερά μας χρόνια" πιστά στο ραντεβού τους, επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Δύο ολοκαίνουργια επεισόδια γεμάτα με νέες περιπέτειες έρχονται την Τρίτη και την Πέμπτη στις 23:00. Ας δούμε όμως όλα όσα θα κληθεί να αντιμετωπίσει η οικογένεια των Αντωνόπουλων.

Eπεισοδιο 5ο: "Η Έκτη Εντολη"

Ο νόμος περί μοιχείας φέρνει σε αδιέξοδο τον κυρ Γιάννη και την Τούλα, οι οποίοι αποφασίζουν πως η αγάπη τους είναι πάνω από τους νόμους. Ο Μάκης δεν έχει την ίδια άποψη και μεσολαβεί ο Αντώνης, αλλά και ο Στέλιος με τον Δημήτρη για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Η Λάουρα εξομολογείται την αγάπη της για τον Δημήτρη στον παπα-Θόδωρα, ενώ η Τζούλια ξεσπάει στον Αντώνη και του αποκαλύπτει πράγματα για τη ζωή της, που εκείνος αγνοεί. Ο παπα-Θόδωρας μάταια προσπαθεί να επιβάλει την Έκτη Εντολή στο ποίμνιό του, αφού όλοι στη γειτονιά δείχνουν να έχουν παρασυρθεί στην παραζάλη του έρωτα.

Eπεισοδιο 6ο: "Έφοδος στον ουρανο"

Η Μαίρη κάνει μια σπουδαία γνωριμία για τη δουλειά της και αναζωπυρώνονται τα όνειρά της για υψηλή μόδα και λαμπερές πασαρέλες. Το καφενείο κλείνει και όλη η γειτονιά μαζεύεται στο μπακάλικο, γεγονός που δίνει στον Δημήτρη μια επιχειρηματική ιδέα.

Ο Άγγελος θέλει να πετάξει και ξεκινάει να κατασκευάζει τα φτερά του κι η Ελπίδα ανακοινώνει στον Άλκη πως την προσέλαβαν σε μια ταινία. Ο Αντώνης επιστρέφει σε μια παλιά αγάπη και η σχέση της Λάουρας με τον Δημήτρη παίρνει μια απροσδόκητη τροπή.