Follow us

Οι δημιουργίες Maison Faliakos "έντυσαν" το Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ

Ήταν μία υπέροχη και εξαιρετικά δημιουργική συνεργασία.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Οι Δημιουργίες Maison Faliakos «Έντυσαν» Το Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ

Ο οίκος υψηλής ραπτικής Maison Faliakos σε μία αποκλειστική συνεργασία με την ΕΡΤ και την ομάδα παραγωγής της αγαπημένης εκπομπής "Το Μουσικό Κουτί", με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, ανέλαβε στη διάρκεια της σεζόν 2020-2021 να δημιουργήσει μια σειρά εμβληματικών εμφανίσεων – looks για τη παρουσιάστρια-ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη.

Ήταν μία υπέροχη και εξαιρετικά δημιουργική συνεργασία. Ο οίκος Maison Faliakos εύχεται κάθε επιτυχία σε όλη την ομάδα και τους συντελεστές για τη συνέχεια της εκπομπής στη νέα σεζόν.

Οι δημιουργίες

Οι εμφανίσεις οικοδομήθηκαν με βάση τη προσωπικότητα της ίδιας της Ρένας Μόρφη. Βασίστηκαν σε αισθητικές αναφορές από προηγούμενες δεκαετίες με μια πιο σύγχρονη προσέγγιση. Όλες οι εμφανίσεις είχαν πάντα μία αύρα σοφιστικέ κομψότητας, με έντονο το στοιχείο του body-positivity και των δυναμικών χρωματικών συνδυασμών και αντιθέσεων. Ο οίκος επικεντρώθηκε στο να αποδώσει την αγάπη της Ρένας για τη λάτιν κουλτούρα και αισθητική και να φέρει τον αέρα της σταρ μίας άλλης εποχής, πάντα με κέντρο την ίδια της τη προσωπικότητα.

Οι συντελεστες

Τις εμφανίσεις πλαισίωσαν δημιουργίες και από άλλους καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, όπως ο Γιάννης Σεργάκης, ο Στάθης Σαμαντάς, η Μαρία Μάστορη και ο Κώστας Αργυρίου αλλά και από αρκετούς νέους σχεδιαστές όπως η Βιργινία Τζιώτη, η Σοφία Βικτωράτου κ.α.

Η εκπομπή είναι μία παραγωγή της Foss Productions.

Maison Faliakos

Ο οίκος υψηλής ραπτικής Maison Faliakos ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1981 από τον Κώστα Φαλιάκο, μετρώντας έτσι 40 χρόνια ιστορίας στην ελληνική μόδα. Σήμερα, μέσα από τη συνεργασία τους ο Χρήστος Πετρίδης, Chief Creative Officer και ο Βενέδικτος Αντύπας, Creative Director, οικοδομούν μία νέα σύγχρονη ταυτότητα για τον Maison Faliakos, αξιοποιώντας πλήρως την πλούσια κληρονομιά που έχει ο οίκος. Βασιζόμενοι στην νοοτροπία της υψηλής ραπτικής, δίνουν χώρο και χρόνο στην κάθε γυναίκα και την ιστορία της ώστε να δημιουργήσουν ρούχα που τονίζουν τη προσωπικότητα της και καλύπτουν το τρόπο ζωής της. Η εμπειρία τόσων χρόνων εγγυάται υψηλής ποιότητας ρούχα με άψογη κατασκευή που πρωτοπορούν σχεδιαστικά σε Haute Couture, Bridal και Prêt-a-porter συλλογές, ακολουθώντας την ιστορική πορεία του οίκου.

faliakos.com

Πηγή: womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα