Follow us

"Fishy" | Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σαλπάρει για Κεφαλονιά και αυτή είναι η εκλεκτή καλεσμένη του

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κατακτά το Ιόνιο στο νέο επεισόδιο του "Fishy", με εκλεκτή παρέα

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Γιάννης Τσιμιτσέλης - fishy

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιστρέφει με το "Fishy” την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 16:30 και εννοείται πως δεν είναι μόνος του. Ο ηθοποιός συναντά την Αποστολία Ζώη πάνω στην "Εύα” και οι δυο τους ρίχνουν άγκυρα στην Κεφαλονιά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια γνωρίζει από ψάρεμα αλλά ο Κώστας Αντωνιάδης είναι εκεί για να της δείξει νέες τεχνικές.

"Fishy" | Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σαλπάρει για Κεφαλονιά και αυτή είναι η εκλεκτή καλεσμένη του

Ο Γιάννης και η Αποστολία πρόκειται να έχουν μία γεμάτη μέρα στο Φισκάρδο, κάνοντας βόλτες στο όμορφο χωριό του νησιού. Μαζί με τον δασολόγο και Διευθυντή του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, και τον Παναγιώτη, δασοπόνο του Φορέα, συνομιλούν για την προστασία των μαύρων ελάτων.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Αποστολία Ζώη

Ο Λάμπρος Βακιάρος ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο πιάτο για την Αποστολία, σε ένα ονειρεμένο σημείο. Περιμένοντας το γεύμα, ο Γιάννης και η Αποστολία κουβεντιάζουν δίπλα στο κύμα και διηγούνται ιστορίες από το παρελθόν. Η γνωριμία τους άλλωστε μετρά πάνω από 18 χρόνια. Μόλις ετοιμαστεί το φαγητό, ο Λάμπρος τους σερβίρει, ενώ η κουβέντα συνεχίζεται τρώγοντας. Η συνάντηση των δύο φίλων κλείνει με βουτιά από τα βράχια με τα ρούχα!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα