Follow us

"Δυνατά" | Αυτούς τους καλεσμένους υποδέχεται ο Κωστής Μαραβέγιας στο δεύτερο επεισόδιο

Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζει ένα δυνατό πάρτι στο επεισόδιο της Παρασκευής

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Κωστής Μαραβέγιας

Ο Κωστης Μαραβέγιας επιστρέφει το βράδυ της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου στις 23:00 με το "Δυνατά”. Το δεύτερο επεισόδιο της νέας εκπομπής της ΕΡΤ1 θα είναι γεμάτο κέφι, συζητήσεις και ιδιαίτερη μουσική. Μαζί με την μπάντα του, υποδέχεται τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τον Θοδωρή Μαραντίνη, τη Γιώτα Νέγκα, τον Λευτέρη Ελευθερίου και τα "Καντινέλια”.

Αρχικά, ο front man των Onirama, με την αστείρευτη θετική του ενέργεια, αποκαλύπτει τη "σχέση" του με τον Μάικλ Τζάκσον, δίνει συμβουλές στον Κωστή Μαραβέγια με τον πιο "παρεμβατικό" τρόπο και μοιράζεται μαζί του σκέψεις, τραγούδια και χορευτικές φιγούρες, ερμηνεύοντας ντουέτα που θα συζητηθούν.

"Δυνατά" | Αυτούς τους καλεσμένους υποδέχεται ο Κωστής Μαραβέγιας στο δεύτερο επεισόδιο

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Ελευθερίου αποδεικνύει το ταλέντο, το χιούμορ και τις υποκριτικές του ικανότητες. Αναπολεί τη μπάντα των εφηβικών του χρόνων στη Νάξο, σαρκάζει την τελειομανία του και ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο επιλεγμένα τραγούδια. Δεν διστάζει να διαφωνήσει με τον Κωστή σε θέματα απόδοσης ορισμένων τραγουδιών.

Κωστής Μαραβέγιας Λευτέρης Ελευεθερίου

Η Γιώτα Νέγκα με τη σειρά της χαρίζει απλόχερα ξεχωριστές ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Με τον Κωστή Μαραβέγια, θυμούνται τις εποχές που πρωτογνωρίστηκαν στην Ορχήστρα του Δρόμου, τα πρώτα βήματα του Κωστή, παραστάσεις και συνεργασίες που σημάδεψαν τη ζωή τους.

Κωστής Μραβέγιας Γιώτα Νέγκα

Τα "Καντινέλια", το συγκρότημα των Θανάση Ζήκα και Εύης Σεϊτανίδου, ερμηνεύουν τις δικές τους πρωτότυπες εκτελέσεις τραγουδιών απ’ όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας μια άλλη αντίληψη των παραδοσιακών τραγουδιών, με κιθάρες, λούπες και τσαμπούνα, εκπλήσσοντας αναπάντεχα τον Κωστή και τους μουσικούς της μπάντας.

Κωστής Μαραβέγιας Καντινέλια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα