Follow us

Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 6 Οκτωβρίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο καθώς και όσοι έχουν πλανήτες από την 10-16 μοίρα των ζωδίων αυτών.

MissBloom.gr
ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM.GR
ζώδια

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 13η 24’ μοίρα του Ζυγού. Νέα ξεκινήματα μπορούν να γίνουν σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως η σύνοδος του φεγγαριού με τον Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις και τσακωμούς.

Προσοχή στην επικοινωνία, οι συζητήσεις και οι συμφωνίες πρέπει να γίνονται σε φιλικό κλίμα με αμοιβαία κατανόηση. Μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, να κατανοήσουμε περισσότερο τους άλλους, να βρούμε κοινό έδαφος. Η δύσκολη όψη της με την Αφροδίτη μπορεί να μας φέρει κοντά σε φίλους ή ομάδες που είχαμε απομακρυνθεί λόγω διαφορετικών ιδεών. Η χιαστή όψη με τον Ουρανό μπορεί να φέρει επεισοδιακές διασπάσεις ή και δυνατές συμμαχίες, ανάλογα με το πως κινείται ο καθένας. Το ζώδιο του Ζυγού κινείται πάντα με διπλωματία και στρατηγική. Έτσι, για να μπορέσουμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, θα πρέπει να έχουμε σαφή εικόνα του ποιοι είμαστε και τι θέλουμε από τους άλλους.

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Δες περισσότερα στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα