Follow us

"Προσωπικά" | Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι της Έλενας Κατρίτση – Τα πάντα για τη μεγάλη πρεμιέρα

Η Έλενα Κατρίτση και υποδέχεται δύο σημαντικά πρόσωπα στη μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής "Προσωπικά"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Έλενα Κατρίτση

Η εκπομπή "Προσωπικά” επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 16:00, η Έλενα Κατρίτση υποδέχεται στο πλατό τον Κώστα και τον Αλέξανδρο Χατζή, οι οποίοι διηγούνται, αναπολούν, ερμηνεύουν, συγκινούνται, σε μια εξαιρετικά έντονη και φορτισμένη ατμόσφαιρα. Η εκπομπή της ΕΡΤ1 δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Κυριακή την ίδια ώρα.

"Προσωπικά" | Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι της Έλενας Κατρίτση – Τα πάντα για τη μεγάλη πρεμιέρα

Ο Κώστας Χατζής, από τους πρωτοπόρους και κορυφαίους δημιουργούς στο κοινωνικό τραγούδι, είναι ο καλλιτέχνης που ουσιαστικά επέβαλε τον συνδυασμό κιθάρας-φωνής και αυτό το είδος της μπαλάντας πριν από 65 χρόνια. Από τότε, γενιές τραγουδοποιών βάδισαν στα δικά του χνάρια.

Κώστας Χατζής Αλέξανδρος Χατζής

Μιλώντας για τον γιο του Αλέξανδρο, τονίζει ότι είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης, που αν και έχουν την ίδια χροιά, η φωνή του έχει πολύ καλύτερη ποιότητα. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος αναγκάστηκε πριν από δέκα χρόνια να μετακομίσει στη Γερμανία όπου, αν και συνεχίζει να ασχολείται με τη σύνθεση, την ερμηνεία, τις διασκευές παλαιότερων τραγουδιών και συμμετέχει σε φεστιβάλ, η κύρια δουλειά του δεν έχει καμιά σχέση με τη μουσική.

Ο Αλέξανδρος Χατζής μοιράζεται μαζί με τον κόσμο στιγμές από την καθημερινότητά του, λίγο πριν από την επιστροφή του στην πόλη όπου ζει πλέον μόνιμα.

Η καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου στη Βόρεια Εύβοια έκανε μεγάλο κακό σε πολλούς ανθρώπους. Ανάμεσα στα σπίτια που κάηκαν ολοσχερώς ήταν και του Κώστα Χατζή. Ένα σπίτι γεμάτο αναμνήσεις από τα ευτυχισμένα χρόνια που έζησε η οικογένεια εκεί, κυρίως από την εποχή που είχαν εγκατασταθεί μόνιμα. Τις εικόνες της απόλυτης καταστροφής που άφησε πίσω της η φωτιά κατέγραψε στον φακό ο Αλέξανδρος, τις ημέρες που βρισκόταν στην Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα