Follow us

Mega Meatless: H plant based επιλογή συμμετέχει στο Vegan Life Festival

Τα καινοτόμα Mega Meatless συμμετέχουν για πρώτη φορά, μαζί με το vegan restaurant 3 Λαλούν στο Vegan Life Festival που θα πραγματοποιηθεί στις 2 & 3 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
διατροφή κρέας

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, ρετρό food van στις θέσεις 200 & 201 οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικές προτάσεις υψηλής διατροφικής αξίας για όλους όσους θέλουν να υιοθετήσουν ή ακολουθούν plant based διατροφή.

Τα Mega Meatless & το 3 Λαλούν, θα προσφέρουν στους επισκέπτες του φεστιβάλ την ευκαιρία να γευτούν εξαιρετικά νόστιμες επιλογές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς του είδους.

Mega Meatless Yeeros. O πρώτος και μοναδικός plant based και soy free γύρος. Μια παγκόσμια καινοτομία που συνδυάζει γεύση και θρεπτικά συστατικά.

Mega Meatless Souvlaki. Απολαυστικό, υγιεινό και με υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης.

Mega Meatless Keftedakia. Αφράτα και νόστιμα τα κεφτεδάκια γίνονται μέρος της healthy διατροφής σου. Μια εναλλακτική εκδοχή που θα λατρέψεις.

Mega Meatless Burger. Φυτικής προέλευσης και τόσο ζουμερό όσο και απολαυστικά υγιεινό.

Mega Meatless Falafel. Αυθεντική γεύση από την αιγυπτιακή κουζίνα που θα σας ταξιδέψει.

Γνώρισε από κοντά και δόκιμασε τα προϊόντα της σειράς Mega Meatless που θα σε μυήσουν σε ένα κόσμο που προάγει τη healthy διατροφή, προτείνει καινούργιες διατροφικές συνήθειες, σέβεται τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον δημιουργώντας αγαπημένα πιάτα με έναν εντελώς νέο, υγιεινό και κυρίως καινοτόμο τρόπο.

Mega Meatless, η ελληνική απάντηση στην plant based διατροφή. Προϊόντα 100% φυτικής προέλευσης από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας, χωρίς πρόσθετα σόγιας (soy free), χωρίς γλουτένη (gluten free), χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (non- gmo), πλήρης πηγή πρωτεϊνών, χαμηλή σε περιεκτικότητα θερμίδες, σε αλάτι και σε κορεσμένα λιπαρά.

Facebook: Mega Meatless

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα