Follow us

ΒΙΚΟΣ | Επίσημος Χορηγός του 5ου Νο Finish Line Athens που στηρίζει τους σκοπούς της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί"

Για ακόμη μία φορά, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ στέκεται δίπλα σε κάθε παιδί

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
ΒΙΚΟΣ

Η ΒΙΚΟΣ , με διαρκή και σταθερή δράση σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, υποστηρίζει έμπρακτα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ είναι ο επίσημος χορηγός του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα τρεξίματος και βαδίσματος No Finish Line Athens. Τα έσοδα θα διατεθούν στην Ένωση "Μαζί για το Παιδί”.

Το No Finish Line Athens , διεξήχθη για πρώτη φορά το 2017, με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί”. Φέτος, η 5η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Ο.Α.Κ.Α, το διάστημα 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία. Οι συμμετέχοντες την έχουν ήδη αγκαλιάσει, δημιουργώντας προσδοκίες, ότι τα έσοδα θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η απόφασή της ΒΙΚΟΣ να στηρίξει ως επίσημος χορηγός, το κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό-ψυχαγωγικό-φιλανθρωπικό γεγονός, No Finish Line , συνάδει με την επιθυμία της γιαεθελοντική προσφορά σε παιδιά, νέους και οικογένειες που έχουν ανάγκη, αλλά και με τα "πιστεύω" της για τη δύναμη της "προσφοράς" μέσα από το μαζικό αθλητισμό.

ΒΙΚΟΣ | Επίσημος Χορηγός του 5ου Νο Finish Line Athens που στηρίζει τους σκοπούς της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα