Follow us

Σάρωσαν τα "Κομάντα και Δράκοι" στη μεγάλη πρεμιέρα τους! Εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης

Τα "Κομάντα και Δράκοι" μία δυναμική αρχή στους πίνακες τηλεθέασης

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Κομάντα και Δράκοι

Η νεανική μεταφυσική σειρά "Κομάντα και Δράκοι” έκανε την πρεμιέρα της και όπως όλα δείχνουν το τηλεοπτικό κοινό το αγκάλιασε. Η πρωτότυπη γραφή και η ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη κέρδισε τις εντυπώσεις, χαρίζοντας του την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης, και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά "Κομάντα και Δράκοι” επικράτησε του ανταγωνισμού, στη ζώνη μετάδοσής της, τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54, όπου σημείωσε ποσοστό 21,3%, όσο και στο σύνολο του κοινού όπου κατέγραψε 19,8%, με την κάλυψη να αγγίζει τους 2.129.698 τηλεθεατές.

Μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε επίσης και σε επιμέρους γυναικεία κοινά με ποσοστό 32,4%. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαφορά με τον ανταγωνισμό, στη ζώνη μετάδοσης της σειράς, έφτασε τις 6,3 ποσοστιαίες μονάδες στο κοινό 18-54 και 5,7 στο σύνολο του κοινού. Παράλληλα, τα "Κομάντα" κέρδισαν και στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι χρήστες του Twitter "αποθέωσαν" τη νέα σειρά του MEGA. Το hashtag #KomantaKaiDrakoi έγινε πρώτο trend, ήδη από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου, με τον συνολικό αριθμό των tweets να ξεπερνάει τα 5.000. Σημειώνεται πως την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 22:30 θα είναι κοντά μας το δεύτερο επεισόδιο της σειράς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα