Follow us

Eurovision 2022 | Αυτό είναι το πρόσωπο που προτείνει η Panik Records

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2022

Eurovision 2022

Μπορεί να είναι ακόμα Σεπτέμβριος, με πυρετώδεις προετοιμασίες όμως ετοιμάζει η ΕΡΤ την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision του 2022 που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, μετά τη σαρωτική νίκη του ιταλικού συγκροτήματος Maneskin στο Ρότερνταμ.

Η κρατική τηλεόραση έχει ζητήσει από τις δισκογραφικές εταιρίες να υποβάλουν τις προτάσεις των καλλιτεχνών και των τραγουδιών μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Στούντιο 4" της ΕΡΤ1 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η εταιρία Panik Records, όπως όλα δείχνουν, έχει επιλέξει τη νεαρή Evangelia και θα είναι το πρόσωπο με το οποίο θα υποβάλει την υποψηφιότητά της.

Διαβάστε Επίσης

Η Evangelia είναι 29 χρονών και έχει καταγωγή από την Κρήτη.Έχει μεγαλώσει στo νησί με τη γιαγιά της αλλά και στο New Jersey με τους γονείς της. H ανερχόμενη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός συνδυάζει στη μουσική της τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά με τους ήχους της σύγχρονης εποχής.

'Οπως μετέδωσε η εκπομπή, προτάσεις επίσης έχουν υποβάλει ο Good Job Nicky, η Joanne αλλά και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα