Follow us

Η όραση των παιδιών αξίζει το καλύτερο

Η κατάλληλη προστασία των παιδικών ματιών μέσα από μία νέα σειρά διορθωτικών φακών.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Η όραση των παιδιών αξίζει το καλύτερο

Χτύπησε το πρώτο σχολικό κουδούνι της σεζόν και όπως είναι φυσικό, παιδιά και γονείς κατακλύζουν την αγορά προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα. Σακίδια, γραφική ύλη, καινούρια παπούτσια και ρούχα. Τα παιδιά ως γνωστόν είναι ένα ιδιόμορφο και απαιτητικό κοινό, με πολλές ανάγκες τις οποίες ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε.

Μία από αυτές είναι και η πλήρης προστασία των ματιών τους από τη UV ακτινοβολία, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που η προστασία είναι ελλιπής με αποτέλεσμα η ακτινοβολία να φτάνει ακόμα και στον αμφιβληστροειδή τους. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό οι διορθωτικοί φακοί στα γυαλιά των παιδιών να είναι παράλληλα και απορροφητικοί στο πλήρες φάσμα της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Σχολείο, τηλεόραση, βίντεο-παιχνίδια, Internet . Τα μάτια παιδιών και εφήβων υπόκεινται καθημερινά σε υψηλής μορφής οπτική κόπωση!

Η όραση των παιδιών αξίζει το καλύτερο

Διαβάζοντας, κοιτάζοντας τον πίνακα ή εστιάζοντας καθημερινά στο σχολείο το παιδί χρειάζεται τα σωστά γυαλιά για την πρόοδό του και την κοινωνική του ένταξη. Επιλέξτε πάντα ποιοτικούς φακούς με τα σωστά αντιθαμβωτικά και αντιχαρακτικά φίλτρα που θα παρέχουν τη διαύγεια που χρειάζεται το παιδί στις καθημερινές δραστηριότητες της σύγχρονης ζωής.

Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε στην προστασία της όρασης του παιδιού σας από το επιβλαβές μπλε φως με ειδικούς φακούς. Το μπλε φως προέρχεται κυρίως από τον ήλιο και τις τεχνητές πηγές φωτός, όπως ψηφιακές οθόνες, φωτα LED και τα φώτα φθορισμού. Xρησιμοποιώντας διαρκώς οθόνες η νέα γενιά χρειάζεται μακροπρόθεσμη προστασία.

Μία σωστή επιλογή για το παιδί σας είναι οι "έξυπνοι" φωτοχρωμικοί φακοί, οι οποίοι παρέχουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και μειωμένη έκθεση στο επιβλαβές μπλε φως. Συγκεκριμένα:

- 100% Λευκός φακός μέσα στην αίθουσα του σχολείου και στο σπίτι.

- Απόλυτη προστασία στο προαύλιο του σχολείου ή σε οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο από την ακτινοβολία UV400.

- Μείωση του οπτικού θάμβους-αντηλιάς σε εξωτερικούς χώρους, σε σύγκριση με ένα λευκό φακό.

- Τεχνολογία αυτόματης ρύθμισης φωτισμού με αποτέλεσμα τη μείωση της οπτικής κόπωσης-ενόχλησης καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας, στα μάτια τους.

- Διαύγεια όρασης σε εσωτερικούς χώρους, μέσα από το αυξημένο contrast που παρέχει στο φακό η τεχνολογία Transitions, με όφελος την ξεκούραστη όραση κατά την πολύωρη χρήση του Η/Υ και της τηλεόρασης.

Τα καταστήματα Lenshop διαθέτουν εξειδίκευση στο Vision Training για τους μικρούς μας φίλους. Κλείστε τώρα ραντεβού και προετοιμαστείτε για τη σχολική χρονιά. Θα μπορέσετε επίσης να ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία σε ανθεκτικούς σκελετούς με έντονα χρώματα, ειδικά σχεδιασμένους για τις ανάγκες των παιδιών.

Πως να διορθωσετε τα προβληματα ορασης

Το Myopia Control Management χρησιμοποιείται για να επιβραδύνει την εξέλιξη της μυωπίας σε παιδιά και εφήβους μεταξύ των ηλικιών 6-18, των οποίων η μυωπία επιδεινώνεται γρήγορα. Η τυπική ηλικία όταν η όραση επιδεινώνεται γρήγορα είναι μεταξύ 8-12 ετών, επομένως η θεραπεία είναι πιο αποτελεσματική όταν επιβραδύνεται κατά τα πρώτα αυτά χρόνια ή νωρίτερα όταν η μυωπία μόλις αρχίζει.

Ορθοκερατολογία (ortho-k)- ειδικοί φακοί φοριούνται όλη τη νύχτα και διορθώνουν απαλά την καμπυλότητα του κερατοειδούς του παιδιού σας, ενώ κοιμάται.

Η όραση των παιδιών αξίζει το καλύτερο

Eyezen γυαλιά. Μέσα από το πάνω μέρος του φακού γυαλιών επιτρέπουν στα παιδιά να βλέπουν καθαρά τα αντικείμενα μακριά. Το κάτω μέρος του φακού παρέχει την ικανότητα ανάγνωσης, η οποία μπορεί να ελέγξει την εξέλιξη της μυωπίας μειώνοντας ή εξαλείφοντας την προσαρμοστική προσπάθεια του ματιού ή το σφάλμα που σχετίζεται με τη μυωπία. Επειδή η μυωπία συνήθως επιδεινώνεται στα παιδιά, μπορεί να χρειάζονται ισχυρότερα γυαλιά με δυνατότερους σε διάθλαση φακούς χρόνο με το χρόνο.

Η όραση των παιδιών αξίζει το καλύτερο
Η όραση των παιδιών αξίζει το καλύτερο

Τα καταστήματα Lenshop διαθέτουν εξειδίκευση στο Vision Training για τους μικρούς μας φίλους. Κλείστε τώρα ραντεβού και προετοιμαστείτε για τη σχολική χρονιά.

KATAΣΤΗΜΑΤΑ LENSHOP:

1. AΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ Ακαδημίας 34, Κέντρο,Τ. 210 2208622

2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΟ Τσιμισκή 99, Κέντρο,Τ. 231 0266412

3. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Βενιζέλου 85, Αμπελόκηποι,Τ 231 0734984

4. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΟΥΜΠΑ Γρηγορίου Λαμπράκη 169, Τούμπα, Τ. 2310909599

5. ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Πλατεία Ελευθερίας 4,Τ 235 1023395

6. ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Μεγάλου Αλεξάνδρου 20,Τ 235 1035333

1. ΕSHOP: LENSHOP.GR

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα