Follow us

ΕΡΤ | Κάθε πότε θα προβάλλονται οι σειρές της;

Τα δύο σενάρια του προγραμματισμού της ΕΡΤ

ΕΡΤRnew

Με δέκα σειρές μπαίνει δυναμικά η ΕΡΤ στη μάχη της τηλεθέασης. Η μυθοπλασία που ξεκίνησε επιτυχημένα στην κρατική τηλεόραση πέρυσι, φέτος συνεχίζεται και επιστρέφει με φόρα.

Σύμφωνα με την "Real Life” οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ κάνουμε πρεμιέρα στην prime time ζώνη του καναλιού τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου. Μια εβδομάδα νωρίτερα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 20:00 η σειρά "Χαιρέτα μου τον πλάτανο”. Ποιος είναι όμως ο προγραμματισμός της ΕΡΤ για τις τηλεοπτικές σειρές που θέλει να παρουσιάσει φέτος;

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια για τον προγραμματισμό της ΕΡΤ. Αρχικά, η νέα σειρά "Σε ξένα χέρια” κατά πάσα πιθανότητα θα προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη του καναλιού στις 22:00, ενώ οι σειρές "Καρτ Ποστάλ”, τα διηγήματα του Μανούσου Μανουσάκη, "Η τούρτα της μαμάς” και "Τα καλύτερά μας χρόνια” θα μετακινηθούν στις 23:00, με την ΕΡΤ να δημιουργεί ένα μπλοκ με σειρές η πίσω από την άλλη από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή. Στο σενάριο αυτό οι εκπομπές "Αυτός και ο άλλος”, "Προσωπικά” και "Μουσικό Κουτί” θα μετακινηθούν στη μεταμεσονύκτια ζώνη.

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι η σειρά "Σε ξένα χέρια” να μεταδίδεται στις 19:00 και μετά το δελτίο ειδήσεων στις 22:00 να παίρνουν θέση οι εβδομαδιαίες και δισεβδομαδιαίες σειρές της ΕΡΤ, με τη "Ζακέτα να πάρεις” να μετακομίζει Δευτέρα και Τρίτη, "Η τούρτα της μαμάς” την Τετάρτη, "Τα καλύτερά μας χρόνια” την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ το "Καρτ Ποστάλ” και η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη να προβάλλονται δύο ημέρες στις 23:00.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα