Follow us

Yamamay | Η Basic Collection 2021 γιορτάζει κάθε γυναικείο σωματότυπο

Αληθινές σιλουέτες και καμπύλες, οι συλλογές της Yamamay δημιουργούνται για κάθε γυναίκα και κάθε σωματότυπο.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Yamamay11

Για χρόνια στις διαφημίσεις μόδας βλέπαμε να εκπροσωπείται μονάχα ένας σωματότυπος. Η συμπεριληπτικότητα απουσίαζε και στις φωτογραφίσεις, τα editorials και τις πασαρέλες βλέπαμε συγκεκριμένα πρότυπα. Η κατάσταση αυτή, ωστόσο, τείνει να αλλάζει και πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες βρίσκουν τους εαυτούς ανάμεσα στις διαφημίσεις, με αποτέλεσμα η μόδα να γίνεται προσιτή για την κάθε μία, αφού ως μονάδα έχει τη δική της ξεχωριστή ομορφιά. Αυτή την οπτική μοιράζεται και η Yamamay, η οποία γιορτάζει κάθε σωματότυπο και ομορφιά στη νέα της διαφημιστική καμπάνια για την σειρά Everybody της Basic Collection 2021.

Οι συλλογες της Yamamay γινονται συνεργοι της γυναικειας ενδυναμωσης

Η Yamamay αποφασίζει να φωνάξει δυνατά αυτό το μοναδικό και δυνατό μήνυμα: "Κάθε σώμα έχει τη δική του ομορφιά, κάθε γυναίκα έχει το δικό της στυλ". Μέσα από μία σειρά με καινοτόμα προϊόντα έχει ως σκοπό να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή και την επίγνωση του εαυτού του γυναικείου κοινού της ωθόντας τες να αποδεχτούν όσα τους έχει χαρίσει η φύση. Η Yamamay προωθεί μια μόδα χωρίς αποκλεισμούς σχεδιασμένη για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως μεγέθους, ηλικίας και εθνικότητας. Ομορφιά είναι η "αυτοπεποίθηση" του αισθάνομαι καλά και όχι του δείχνω όμορφη. Για για να μεταδώσει αυτό το μήνυμα επιλέγει 3 κορίτσια, που παρουσιάζουν διαφορετικά χαρακτηριστικά τη Sara Pagliaroli, τη Lorena Duran και την Aurelia De Medeiros.

Yamamay | Η Basic Collection 2021 γιορτάζει κάθε γυναικείο σωματότυπο

Την φωτογράφιση της διαφημιστικής καμπάνιας ανέλαβε ο Ισπανός φωτογράφος Xavi Gordo, ο οποίος απεικονίζει τα τρία κορίτσια με μερικά από τα πιο διάσημα κομμάτια της βασικής συλλογής Yamamay: Principessa, Primula, Sculpt, Space, Innergy και Orchidea, άνετα και δανικά για κάθε σωματότυπο. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως οι σειρές Sculpt, Space και Innergy κατασκευάζονται από υφάσματα Sensitive® της Eurojersey και υψηλής ποιότητας LYCRA®.

Yamamay 3

''Αποφάσισα να συμμετάσχω σ’ αυτήν την καμπάνια της Yamamay, γιατί πιστεύω ότι αυτή η δουλειά, εκτός από φυσική εξέλιξη της πορείας που ξεκινήσαμε μαζί το περασμένο Φθινόπωρο, θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία να γίνω εκπρόσωπος για σημαντικά μηνύματα όπως η συνείδηση του σώματος και ο εορτασμός της μοναδικότητας'', αναφέρει χαρακτηριστικά η Lorena Duran

Yamamay2

''Όταν η Yamamay μου ζήτησε να συμμετάσχω σε αυτό το προτζεκτ δε δίστασα λεπτό, γιατί πιστεύω πως η μετάδοση τέτοιου είδους μηνυμάτων είναι πολύ σημαντική: πρέπει να ξεπεράσουμε τα στερεότυπα και τα πρότυπα, προσπαθώντας να αποδεχτούμε τον εαυτό μας όπως είναι'', τονίζει η Aurelia De Medeiros. Από τη δική της πλευρά η Sara Pagliaroli εξομολογείται πως η ''η μόδα είναι ένα πολύ ισχυρό μέσο που μεταδίδει σημαντικά μηνύματα. Η μοναδικότητά μας είναι η προστιθέμενη αξία μας. Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή όπως είναι. Πρέπει να σταματήσουμε να κυνηγάμε απρόσιτους αισθητικούς κανόνες''.

Yamamay 4

''Αληθινές σιλουέτες, καμπύλες, σωματικά χαρακτηριστικά από διαφορετικές εθνικότητες: επιλέξαμε να ξεκινήσουμε αυτό το φθινόπωρο με ένα τέτοιο μήνυμα, γιατί οι συλλογές της Yamamay δημιουργούνται για κάθε γυναίκα και κάθε σωματότυπο. (for Everybody and for Every Body). H Yamamay, για μία ακόμη φορά επιλέγει να είναι πρέσβειρα της αυθεντικότητας και της αυτοπεποίθησης. Το διαφορετικό είναι όμορφο και πρέπει να εκτιμούμε την εμφάνισή μας, να ζούμε μια υγιή ζωή χωρίς να κυνηγάμε κάποιο αισθητικό μοντέλο. Nα σεβόμαστε τους εαυτούς μας και τους aλλους και να εκτιμούμε τον εαυτό μας, αντί να νιώθουμε άσχημα και μειονεκτικά'', εξηγεί ο Ceo of Pianoforte Holding, Gianluigi Cimmino.

Yamamay 6

Ανακάλυψε περισσότερα για την Everybody στο Yamamay.com και στα social media @YamamayOfficial

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα