Μαίρη Χρονοπούλου | Επιστρέφει στο θέατρο με μια συνεργασία έκπληξη! Σε ποια παράσταση θα πρωταγωνιστήσει;

Η Μαίρη Χρονοπούλου ξανά στο θεατρικό σανίδι

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Μαίρη Χρονοπούλου είχε τονίσει πως με το κατάλληλο έργο θα επέστρεψε στο θέατρο χωρίς δεύτερη σκέψη. Η γνωστή ηθοποιός επιστρέφει έπειτα από δύο δεκαετίες στο θέατρο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso” η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου ανεβαίνει και πάλι στο θεατρικό σανίδι συμμετέχοντας στην παράσταση του Ιάκωβου Καμπανέλλη "Η αυλή των θαυμάτων”.

Το επιτυχημένο έργο θα παρουσιαστεί με τη μορφή μιούζικαλ. Στη μουσική επιμέλεια θα είναι ο αγαπημένος καλλιτέχνης Στέφανος Κορκολής ενώ στη σκηνοθεσία ο βραβευμένος Χρήστος Σουγάρης. Την ομάδα συμπληρώνουν ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στους στίχους, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου στη δραματουργία και ο μέτρ του είδους, Φωκάς Ευαγγελινός. Στην παράσταση η αγαπημένη ηθοποιός θα συναντηθεί επί σκηνής με την Γλυκερία, που θα παίξει για πρώτη φορά στο θέατρο. Η υλοποίηση της παράστασης είναι μια συμπαραγωγή του πολιτιστικού οργανισμού Λυκόφως και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Το "μαγκάκι” του ελληνικού κινηματογράφου είναι έτοιμη να επιστρέψει στο θέατρο που τόσο αγαπά, μετά από μια δύσκολη περιπέτεια υγείας που πέρασε το τελευταίο διάστημα, και η πρεμιέρα του έργου είναι προγραμματισμένη για τις 24 Ιανουαρίου του 2022.