Follow us

"Ήλιος" | Όλα όσα θα δούμε στην δεύτερη σεζόν της σειράς του ΑΝΤ1 – Γνωρίστε τα νέα πρόσωπα

Η σειρά "Ήλιος" του ΑΝΤ1 επιστρέφει δυναμικά με γνώριμα αλλά και νέα πρόσωπα

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Ντόρα Μακρυγιάννη & Γιώργος Καραμίχος Rnew Ήλιος ΑΝΤ1

Η πρώτη σεζόν του "Ήλιου” κέρδισε την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που όπως όλα δείχνουν σκοπεύει να ξανά κάνει με την επικείμενη επιστροφή του. Η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης πρόκειται να ανοίξει νέες πληγές για όλους. Απώλειες, θυμός και πολλά ερωτηματικά θα έχουν την τιμητική τους. Ας δούμε όμως αναλυτικά όλα όσα θα κληθούν να αντιμετωπίσου

Δημητρης Λαινας (Γιωργος Καραμίχος)

"Ήλιος" | Όλα όσα θα δούμε στην δεύτερη σεζόν της σειράς του ΑΝΤ1 – Γνωρίστε τα νέα πρόσωπα

Ο Δημήτρης καταβάλλει προσπάθειες να διαχειριστεί τις συνέπειες που ακολούθησαν της έκρηξης στον γάμο με την Αλίκη. Ο ίδιος θα έρθει αντιμέτωπος με τον θυμό της Εύας και της Αλεξάνδρας, καθώς τον θεωρούν υπεύθυνο για τον χαμό του Φιλίππου. Παράλληλα,στιγμή, καλείται να εξιχνιάσει το μυστήριο της διπλής, άγριας δολοφονίας ενός εύπορου ζευγαριού στην Καβάλα.

Για να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης έρχεται από την Αθήνα η Ελπίδα, που είχε μια σύντομη ερωτική σχέση με τον Δημήτρη την περίοδο που φοιτούσαν και οι δύο στη Σχολή. Μαζί προσπαθούν να βρουν στοιχεία και να φτάσουν στον ένοχο της δολοφονίας, μέσα από ένα κουβάρι καλά κρυμμένων οικογενειακών μυστικών. Η ανεύρεση του πτώματος ενός άντρα που αγνοούνταν για 19 χρόνια θα ξυπνήσει έναν εφιάλτη από το παρελθόν.

Αλίκη Σαββίδη (Ντορα Μακρυγιαννη)

Ντόρα Μακρυγιάννη

Μετά το τραγικό πάρτι του γάμου της, η Αλίκη προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ της αγάπης της για τον Δημήτρη και της φροντίδας των παιδιών της, τα οποία παλεύουν με την απώλεια του Φιλίππου, βλέποντας τον Δημήτρη ως τον υπεύθυνο του χαμού του πατέρα τους

.Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, ένα ένοχο μυστικό, το οποίο ήταν θαμμένο στο παρελθόν, έρχεται στην επιφάνεια, φέρνοντας την Αλίκη στα όριά της και απειλώντας να διαλύσει τη ζωή της ίδιας, αλλά και των παιδιών της και να καταστρέψει τη σχέση της με τον Δημήτρη.

Ληδα Βασιλείου (Ευγενία Δημητροπουλου)

Ευγενία Δημητροπούλου

Η ζωή με τον Νικήτα δεν θα είναι εύκολη και Λήδα το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Κόντρα σε όλα εκείνη επιλέγει να ακολουθήσει την καρδιά της, αποφασίζοντας να να ζήσει μακριά του μέχρι να η στιγμή να επιστρέψει στην Αθήνα για εκείνον. Ο Νικήτας όμως έχει άλλα σχέδια. Ο ίδιος σπάει την συμφωνία τους, και έρχεται κρυφά στην Καβάλα για εκείνη. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν του πρόκειται να ανατρέψει όσα η Λήδα θεωρεί δεδομένα.

Νικητας Σαρρης (Πετρος Λαγουτης)

Πέτρος Λαγούτης

Όπως έχουμε συνηθίσει, ο Νικήτας είναι ένα καλό παιδί που πληρώνει το τίμημα των λανθασμένων επιλογών του. Θέλει να κρατήσει την Λήδα μακριά από το παρελθόν του, την αγαπά πολύ και πιστεύει πως εκείνη είναι η δεύτερη ευκαρία που του προσφέρει η ζωή. Αυτή την φορά θα βρεθεί αντιμέτωπος με σοβαρά διλήμματα τα οποία θα τον κάνουν πάλι να νιώσει πως χάνει όσα έχει κερδίσει: την Λήδα και την ελευθερία του.

Αλεξανδρα Βενεκίδη (Νονη Ιωαννίδου)

Νόνη Ιωαννίδου

Η Αλεξάνδρα βάζει όλο της το είναι για να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τον τραγικό χαμό του γιού της Φιλίππου. Για τον σκοπό αυτό, προσλαμβάνει τον Στέφανο, ο οποίος θα την βοηθήσει να τον βρει και να πάρει αυτό που θέλει, εκδίκηση. Η ψυχραιμία της θα δοκιμαστεί σοβαρά όταν μία καλά κρυμμένη ιστορία του παρελθόντος βγαίνει στο φως.

Αθηνα Βασιλείου (Ντανη Γιαννακοπουλου)

Ντάνη Γιαννακοπούλου

Η Αθηνά βιώνει μία μεγάλη απώλεια και δυστυχώς βρίσκει παρηγοριά στο αλκόολ. Δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως η ίδια επέζησε, αντικρίζοντας τον θάνατο του αγαπημένου της. Όσο η κατάστασή της χειροτερεύει, εκτίθεται στη δουλειά της και κάνει ακραία πράγματα που τη βάζουν σε κίνδυνο επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά. Γνωρίζει τον Στέφανο, ο οποίος δείχνει να ενδιαφέρεται γι’ αυτήν, εκείνη, όμως φαίνεται διστακτική απέναντί του. Μέχρι που καταλαβαίνει πως χρειάζεται τη φιλία του για να βγει απ’ το σκοτάδι.

Αντωνης Βασιλείου (Νίκος Αρβανίτης)

Νίκος Αρβανίτης

Ο Αντώνης δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του Πέτρου και θρηνεί μαζί του για τον χαμό του πατέρα του. Η κόντρα με τον Νικήτα θα ηρεμήσει όταν εκείνος φύγει για την Καβάλα, την ίδια στγμή ο Αντώνης δυσκολεύεται να δεχτεί την σχέση του πρώτου με την Λήδα. Ένα δύσκολο ηθικό δίλλημα θα έρθει για να ανατρέψει τα πάντα στην ζωή του, δίνοντας της άλλο νόημα. Η απόφασή του πρόκειται να επηρεάσει τους πάντες γύρω του. Η επιλογή του θα πληρωθεί και με το παραπάνω.

Χρηστος Νικολαΐδης (Αλεξανδρος Παπατριανταφυλλου)

Αλέξαναδρος Παπατριανταφύλλου

Μετά την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του, ο Χρήστος παλεύει να κρατηθεί στην ζωή. Την σιγμή εκείνη η Δάφνη φέρνει στον κόσμο το παιδί τους. Θα συνέλεθει και θα περιμένουν με χαρά μαζί με την Σοφία το μωρό τους. Η Δάφνη όμως δεν θα κρατήσει τον λόγο της, το σκάει από το νοσοκομείο μαζί με τον μωρό. Προδομένος αλλά αποφασισμένος, θα κάνει τα πάντα για βρει το παιδί του.

Δαφνη Λογοθετη (Παναγιωτα Βιτετζακη)

Παναγιώτα Βιτετζάκη

Η Δάφνη κρατά στην αγγαλιά της το παιδί της, συνειδητοποιώντας το δέσιμο τους. Τώρα μετανοιώνει πραγματικά για τα λάθη του παρελθόντος, καθώς εκείνα είναι αυτά που θα της στερήσουν το παιδί της. Αποφασισμένη να μην χωρίσουν ποτέ, διακυνδυνεύει τα πάντα για να μεγαλώσει η ίδια το παιδί της.

Ελενη Καλογερα (Ελενη Βαΐτσου)

Ελένη Βαΐτσου

Η Ελένη παλεύει με τις ενοχές της όσν αφορά τα γεγονότα που οδήγησαν στην τραγωδία του γαμήλιου πάρτι. Θέλει απεγνωσμένα να κάνει μία νέα αρχή ώστε η μικρή της κόρη να μην στερηθεί τον πατέρα της ξανά. Βρίσκει μια δουλειά και τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν
καλά για εκείνη. Ένα τυχαίο γεγονός, όμως, τη φέρνει πάλι σε κόντρα με τον Δημήτρη και άθελά της μπλέκεται σε μια ιστορία που τη διχάζει ανάμεσα στο συναίσθημα και τον νόμο.

Σοφία Μαυρίδη (Μαριλενα Ραδου)

Μαριλένα Ράδου

Η Σοφία ετοιμάζεται να ζήσει μία ονειρική ζωή στο πλερό του Χρηστου. Η εξαφάνιση της Δάφνης θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή τους, καθώς ένα διαφορετικό πρόσωπο του Χρήστου θα κάνει την εμφάνισή του. του. Η Σοφία τον καταλαβαίνει, αλλά δεν παύει να
νιώθει παραγκωνισμένη και δυστυχισμένη, καθώς βάζει τις δικές της ανάγκες σε αναμονή και ο χρόνος περνάει χωρίς να αλλάζει κάτι. Η κρίση ανάμεσά τους είναι αναπόφευκτη, καθώς οι
προτεραιότητές τους αλλάζουν.

Οι νεοι χαρακτηρες

Στεφανος Βαλβης (Δημητρης Μοθωναίος)

Δημήτρης Μοθωναίος

Ο Στέφανος είναι ένας νέος και γοητευτικός ιδιωτικός ερευνητής, τον οποίο προσλαμβάνει η
Αλεξάνδρα για να διαλευκάνει την υπόθεση του Φίλιππου. Η σχέση του με την Αλεξάνδρα είναι
περίεργη, καθώς εκείνη πότε του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη και πότε απαξίωση. Ο ίδιος είναι πολύ ικανός στη δουλειά του και φέρνει γρήγορα αποτελέσματα. Ο Δημήτρης τον αντιμετωπίζει αρχικά σαν πρόβλημα, αλλά ο Στέφανος φροντίζει να αποδείξει ότι δεν είναι. Συνδέεται με την και τη φροντίζει σαν φίλος, καταπιέζοντας τα ερωτικά του αισθήματα γι’ αυτήν. Δείχνει άνθρωπος που μπορεί να κρατήσει μυστικά και ίσως κρύβει περισσότερα απ’ όσα νομίζουμε.


Ελπίδα Σταυρου (Αντιγονη Φρυδα)

Αντιγόνη Φρυδά

Η Ελπίδα αποτελεί σημαντικό κομμάτι του παρελθόντος του Δημήτρη.Όντες μαζί στη Σχολή της Αστυνομίας είχαν μια σύντομη ερωτική ιστορία και από τότε οι δρόμοι τους χώρισαν. Εκείνη έχει γίνει μια ικανή και επιτυχημένη εγκληματολόγος στην Αθήνα. Είναι μια δυναμική και φιλόδοξη αστυνομικός καριέρας, που έρχεται στην Καβάλα για να βοηθήσει στη διαλεύκανση της διπλής στυγερής δολοφονίας που έχει συγκλονίσει την πόλη. Η Ελπίδα θα κάνει τα πάντα για να διαλευκάνει το έγκλημα.

Ιασωνας Παυλίδης (Νικολας Χαλκιαδακης)

Νικόλας Χαλκιαδάκης

Ο Ιάσωνας κατηγορείται για τη δολοφονία των γονιών του. Ένα νεαρό αγόρι έξυπνο, όμορφο, που έχει περάσει περίεργα παιδικά χρόνια με ανέσεις, αλλά χωρίς αγάπη. Καταφέρνει να διαφύγει τη σύλληψη, αλλά πίσω από τον φόβο και την ανασφάλεια κρύβεται ένας ευαίσθητος και δυναμικός χαρακτήρας. Τα μεγάλα οικογενειακά μυστικά που βγαίνουν στο φως θα αποκαλύψουν σκοτεινές αλήθειες για τη ζωή του. Κάποια στιγμή, με αφορμή ένα ατύχημα, θα γνωρίσει την Εύα και η ζωή και των δύο θα πάρει άλλη τροπή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα