Follow us

Γλυφάδα | Συνελήφθη γνωστό μοντέλο για διακίνηση κοκαΐνης

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε γνωστό μοντέλο, που κατά το παρελθόν είχε πάρει μέρος σε reality. Τη συνέλαβαν με κοκαΐνη στην κατοχή της.

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Μοντέλο Κοκαίνη - the Toc

Χειροπέδες σε 31χρονο μοντέλο στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν 33 γραμμάρια κοκαϊνης, πέρασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Γλυφάδα αφού πιάστηκε επ' αυτοφώρω σε μπλόκο επί της Γρηγορίου Λαμπράκη να μεταφέρει συνολικά 33 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η κοκαΐνη ήταν χωρισμένη σε 353 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες ήταν κρυμμένες κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε το βράδυ του Σαββάτου.

Σε βάρος της 31χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ αύριο, Τρίτη (24/8) αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια υποστήριξε στους αστυνομικούς που έκαναν τον έλεγχο ότι δεν έχει καμία σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες και πως δεν ξέρει πως βρέθηκαν οι συσκευασίες με την κοκαΐνη στο αυτοκίνητό της.

Το μοντέλο είχε συμμετάσχει σε οντισιόν ως μοντέλο γνωστού τηλεοπτικού προγράμματος, ενώ είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν όταν είχε υποστηρίξει πως είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον Άραβα πρώην σύζυγό της.

Συγκεκριμένα το μοντέλο είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM 2 και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp.

Είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011.

Πηγή: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα