Follow us

Μπέττυ Μαγγίρα | Ανακοίνωσε τους συνεργάτες της στην πρωινή ζώνη του OPEN

Ποιοι θα πλαισιώσουν την Μπέττυ Μαγγίρα στο πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές;

Γεράσιμος Βλαχόπουλος
ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα από τον Σεπτέμβριο θα λέει την καλημέρα της μέσα από το OPEN στους τηλεθεατές καθώς όπως έχει επίσημα ανακοινωθεί αναλαμβάνει την καθημερινή πρωινή ζώνη του σταθμού με μια ψυχαγωγική εκπομπή.

Διαβάστε Επίσης

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της ετοιμάζονται πυρετωδώς για την εκκίνηση της τηλεοπτικής σεζόν και βρίσκονται ήδη στο γραφείο προκειμένου να ετοιμάσουν μια νέα, διαφορετική εκπομπή που θα γεμίσει χαμόγελα κι αισιοδοξία τους τηλεθεατές.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από κάποια Instagram Stories μας σύστησε την ομάδα που θα την συντροφεύσει σε αυτό το καθημερινό τηλεοπτικό ταξίδι. Μαζί της, λοιπόν, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανέβασε από τα γραφεία του Open, θα είναι: ο "'άντρας" της Δημήτρης Μακαλιάς, ο "εραστής" της Δημήτρης Σαράντος, η "κουμπάρα" της Αθηνά Αφαλίδου.

Μπέττυ Μαγγίρα story
Μπέττυ Μαγγίρα story
Μπέττυ Μαγγίρα story

Πρωινή εκπομπή χωρίς μαγειρική δεν γίνεται. Μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα ταξιδεύοντάς μας σε μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια θα είναι ο Κυριάκος Μελάς.

Μπέττυ Μαγγίρα story

O καταξιωμένος σεφ θα κάνει τις ημέρες μας πιο όμορφες και σίγουρα πιο γευστικές καθώς μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μαγειρικής και γεμάτος αγάπη και πάθος για αυτό που κάνει θα μας βάλει στην κουζίνα δείχνοντάς μας πόσο εύκολα κι απλά είναι όλα. Είναι ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το μενού της Shakira, όταν βρέθηκε στην Ελλάδα και εκείνος που δούλεψε για το catering στην ελληνική διοργάνωση της Eurovision. Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως ο Κυριάκος Μελάς είναι ιδρυτής του Kids Cooking Club που μαθαίνει σε μικρά παιδιά τη σωστή διατροφή, να πειραματίζονται με τις γεύσεις και φυσικά να μαγειρεύουν εξαιρετικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα