Follow us

"Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου" | Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας μίνι σειράς εποχής του Μανούσου Μανουσάκη

Η νέα μίνι σειρά μυθοπλασίας του Μανούσου Μανουσάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Ποίος ήτον ο φονεύευς του αδελφού μου

Το διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού με τίτλο "Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου” θα είναι διαθέσιμο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για την δεύτερη από τις τρεις σειρές μυθοπλασίας μεταφέρονται στην μικρή οθόνη, ενώ φέρουν την σκηνοθετική υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη.

Διαβάστε Επίσης

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, σε μέρη ανάλογα της ατμόσφαιρας μίας άλλης εποχής που αποπνέει το διήγημα. Μέσα από την νέα mini σειρά θα παρακολουθήσουμε την ιστορία μίας τραγικής μητέρας (Τατιάνα Παπαμόσχου). Η ίδια, λαχταρά να ξανά δει τον ξενιτεμένο γιό της (Σόλων Τσούνης) ενώ παράλληλα θρηνεί για τον ανεξήγητο χαμό του άλλου της γιού Χρηστάκη.

Η επιστροφή του ξενιτεμένου γιού απαλύνει τον πόνο της, όμως ο καημός είναι ακόμη μεγάλος. Μπορεί να γύρισε πίσω στα πάτρια εδάφη ο ξενιτεμένος γιός, αλλά έχει μία σημαντική δουλεία να κάνει μαζί με τον άλλον του αδερφό τον Μιχαήλο (Ευθύμης Γεωργόπουλος): να βρουν τον φονιά του αδικοχαμένου αδελφού τους. Η τραγική ειρωνεία είναι πως δεν χρειάζεται να ψάξουν πολύ μακριά. Ο για χρόνια προστατευόμενος της οικογένειας, ο Κιαμήλ (Νικόλας Παπαγιάννης) έχει σκοτώσει άθελά του τον γιο της ευεργέτιδάς του.

Τατιάνα Παπαμόσχου

Μανταλένα Παπαδάτου Ντίνα Μιχαηλίδου Σόλων Τσούνης Τατιάνα Παπαμόσχου Ευθύμης Γεωργόπουλος

Σόλων Τσούνης

banner

Σόλων Τσούνης Μανούσος Μανουσάκης

Ντίνα Μιχαηλίδου Μανταλένα Παπαδάτου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα