Follow us

"Σασμός" | Οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή της νέας σειράς του ALPHA

O "Σασμός" έρχεται να πει μία ιστορία αγάπης μέσα σε ένα σκληρό κλίμα βεντέτας

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Σασμός ALPHA

Ο "Σασμός” η νέα σειρά υπερπαραγωγή που ετοιμάζει ο ALPHA για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. Κορμός αυτής της ιστορίας αποτελεί του ομώνυμο μυθιστόρημα του Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του. Η λέξη σασμός αυτή καθ' αυτή σημαίνει στην κρητική διάλεκτο "το φίλιωμα”, ενώ χρησιμοποιείται για το τέλος μιας βεντέτας. Τι συμβαίνει όμως στην συγκεκριμένη κρητική βεντέτα του σήμερα;

Διαβάστε Επίσης

Στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου, η διαμάχη της οικογένειας των Βρουλάκηδων με την οικογένεια των Σταματάκηδων πάει πολύ πίσω στο χρόνο, ωστόσο τα τελευταία 20 χρόνια έχει κοπάσει. Η Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά Φάμελη) επιστρέφει στο χωρίο, είναι κόρη του του Μάρκου Βρουλάκη, ο οποίος δέχτηκε σφαίρα από τον Βασίλη Σταματάκη. Η Αργυρώ ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο, ο Αστέρης Σταματάκης (Ορφέας Αυγουστίδης) είναι ο γιός του φονιά και από εκεί και πέρα ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει στο χωριό.

Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που μεγάλωσαν μέσα στο άγριο και αυθεντικό τοπίο της Κρήτης, είναι εκρηκτικοί, λιγομίλητοι και απρόβλεπτοι. Σε αυτό το περιβάλλον δεν υπάρχει κάτι πιο πάνω από την αξιοπρέπεια, οι αρχές και οι αξίες τους κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και όταν υπάρχει αδικία. Για εκείνους που ξεχνούν το χρέος τους προς την οικογένεια υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις. Στην συγκεκριμένη ιστορία ακόμη και οι κακοί οφείλουν και έχουν κώδικα τιμής.

Στον "Σασμό” πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Λάλος, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, ο Τάσος Νούσιας, η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Δημήτρης Ήμελλος,η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Μιχάλης Αεράκης, η Ευγενία Σαμαρά, ο Κώστας Νικούλι και ο Θανάσης Πατριαρχέας. Την γιαγιά Ειρήνη θα ενσαρκώσει η Όλγα Δαμάνη ενώ τον ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπάκη.

Σασμός ALPHA Ορφέας Αυγουστίδης Μαρία Τζομπανάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα