Follow us

Top Chef | Όσα θες να ξέρεις για την υπερπαραγωγή του ΣΚΑΪ που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην prime time!

Το "Top Chef" έρχεται στον ΣΚΑΪ και αναμένεται να "δυσκολέψει" τον ανταγωνισμ

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII

Το "Top Chef" είναι προ των πυλών, φιλοδοξώντας και αυτή τη χρονιά ο ΣΚΑΪ να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στην παραγωγή εθιστικών reality.

Αυτή τη φορά, ο ΣΚΑΪ αλλά και η Acun Media έβαλαν τα δυνατά τους, κάνοντας μια τεράστια επένδυση στην παραγωγή του μαγειρικού reality που επιστρέφει περίπου μία δεκαετία μετά την πρώτη του γνωριμία με το ελληνικό κοινό.

Τα τεραστια επαθλα του "Top Chef"

Η μεγάλη διαφορά στον νέο κύκλο του "Top Chef" βέβαια δεν αφορά μόνο την παραγωγή αλλά και τα τεράστια έπαθλα που κερδίζει ο μεγάλος νικητής. Συγκεκριμένα, ο πιο ικανός chef του παιχνιδιού που θα καταφέρει να αναδειχθεί κορυφαίος μεταξύ των συμμετεχόντων θα κερδίσει 100.000 ευρώ, δηλαδή το μεγαλύτερο έπαθλο που δόθηκε ποτέ σε ελληνικό μαγειρικό reality, ενώ η παραγωγή θα του εξασφαλίσει και μία θέση εργασίας σε ένα βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Στο φουλ οι μηχανες - Πρεμιερα τον Σεπτεμβριο

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ βρίσκονται στην τελική φάση των συζητήσεων τόσο με τους υποψήφιους κριτές όσο και με τον άνθρωπο που θα παρουσιάσει το reality, δεδομένου πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο με σκοπό να βγει στον αέρα στο Α' μισό της σεζόν και μάλιστα μέσα στον Σεπτέμβριο, περίπου παράλληλα με την έναρξη του συνόλου του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ (που περιλαμβάνει μια σειρά εκπομπών, όπως "Καλό Μεσημεράκι", "Love it" αλλά και τον νέο κύκλο του "Big Brother").

Δες το νέο τρέιλερ συμμετοχών που μόλις κυκλοφόρησε!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα