Από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 - Το νέο πρόσωπο στο "Καλημέρα Ελλάδα"

Πολλές οι αποχωρήσεις από τον Ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν

Με νέο μέλος στη συντακτική ομάδα του "Καλημέρα Ελλάδα" ξεκινά η σεζόν για τον Γιώργο Παπαδάκη.

Όλα ξεκίνησαν από δημοσιεύματα του περασμένου Σαββατοκύριακου, που ανέφεραν πως ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Δασιόπουλος αφήνει τον ΣΚΑΪ με προορισμό τον ΑΝΤ1 αναλαμβάνοντας την αρχισυνταξία της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του σταθμού.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική, μιας και η ένταξη του Γιώργου Δασιόπουλου στο "Καλημέρα Ελλάδα" φαίνεται πως αφορά τη συντακτική ομάδα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη και όχι την αρχισυνταξία της εκπομπής, ενώ όλα δείχνουν πως η πρόταση από τον ΑΝΤ1 ήρθε μετά τη λήξη της συνεργασίας του δημοσιογράφου με τον σταθμό του Φαλήρου.

Σε κάθε περίπτωση αυτή θα είναι η τρίτη κατά σειρά μετακίνηση από τον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ λίγο πριν τη νέα σεζόν, μετά τις μεταγραφές του Γιώργο Ευγενίδη στο STAR και του Δημήτρη Πανόπουλου στον Alpha.