Follow us

Νέα ανακοίνωση ΕΡΤ για την υπόθεση Πετρούνια – Η αλήθεια και το τηλεφώνημα στον Ολυμπιονίκη

Η ΕΡΤ προέβη σε νέα ανακοίνωση για την υπόθεση του Λευτέρη Πετρούνια

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
ΕΡΤRnew

Μέσα από την νέα της ανακοίνωση η ΕΡΤ αναλύει ακριβώς τι συνέβη αναφορικά με το περιστατικό της πρόκρισης του Λευτέρη Πετρούνια. Αρχικά, όπως είχε ήδη αναφερθεί κατά την διάρκεια της μέρας τα εθνικά κανάλια δεν έχουν καμία ανάμιξη στην σκηνοθεσία των εικόνων που έρχονται κατευθείαν από τα στάδια των Ολυμπιακών Αγώνων. Τι συνέβη λοιπόν στο στάδιο του Τόκιο;

Όπως αναφέρεται στην νέα διευκρίνηση της Κρατικής Τηλεόρασης, λίγα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει την προσπάθεια του ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο σκηνοθέτης στο Τόκιο που ήταν επιφορτισμένος με την κάλυψη της γυμναστικής, επέλεξε εντελώς απροσδόκητα να μεταδώσει την προσπάθεια άλλου αθλητή. Μετά το πέρας του περιστατικού ζητήθηκε συγγνώμη στην ΕΡΤ ενώ η ίδια έσπευσε να ζητήσει με διάβημα την μαγνητοσκοπημένη προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, κάτι που έγινε και ανέβηκε γρήγορα στα κανάλια της.

Στην συνέχεια, δόθηκαν απαντήσεις στο ερώτημα για το πως προβλήθηκε ο αγώνας του Χρυσού Ολυμπιονίκη από το κανάλι Eurosport. Ειδικότερα, το συγκεκριμένο κανάλι ανήκει σε εταιρεία που είναι κάτοχος δικαιωμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτομάτως λοιπόν, έχει πρόσβαση σε πρωτογενές υλικό απ' όλα τα γήπεδα μεταδίδοντας τα τόσο on air όσο και διαδικτυακά.

Τέλος, η ΕΡΤ τόνισε πως παρόλο που η ευθύνη για το ατόπημα του σκηνοθέτη δεν ήταν δικό της, γνωστοποίησε πως ο Διευθυντής του Αθλητικού Τμήματος της ΕΡΤ Γιώργος Λυκουρόπουλος, επικοινώνησε προσωπικά μέσω τηλεφώνου με τον μάνατζερ του Λευτέρη Πετρούνια για να του ζητήσει συγγνώμη αλλά και να του εξηγήσει τι ακριβώς έγινε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα