Follow us

"Detente" | Το νέο hit του Claydee

To νέο τραγούδι του Claydee κυκλοφόρησε και σου υπόσχεται να μη σταματήσεις τον χορό

Claydee

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Claydee κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το νέο του τραγούδι που έχει τον τίτλο "Detente”. Στα ισπανικά σημαίνει "Σταμάτα” και με το νέο του single ο καλλιτέχνης μας υπόσχεται ότι μετά το play δε θα σταματήσουμε να το χορεύουμε!

"Detente" | Το νέο hit του Claydee

Πρόκειται για το δεύτερο single του Claydee για το 2021. Μετά το αισθησιακό και μελωδικό "Como Te Llamas" έρχεται το latin dance anthem "Detente” και μας ξεσηκώνει αφού βρίσκεται ήδη στο Νο8 του ελληνικού Shazam Chart, ενώ το επίσημο audio release σκαρφάλωσε στο top15 των YouTube Trends.

Claydee

Ταυτόχρονα όμως έχει κατακτήσει και τη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok με περισσότερα από 9 εκ. views συνολικά. Το "Detente” υπογράφουν οι Claydee, Lucian Nagy, Manolo Vega Sosa και από το Miami ο γνωστός στιχουργός Omar Koonze που έχει γράψει επιτυχίες για την Karol G, Anitta, Maluma, Prince Royce και πολλούς άλλους.

Claydee

Ο Claydee έχει στο ενεργητικό του Top 10 επιτυχίες σε Ελλάδα, Ισπανία, Πολωνία, Κύπρο, Ρωσία, Αλβανιά, Σερβία και σε πολλές ακόμα χώρες, με τη μουσική του να έχει ξεπεράσει τα 540 εκ. YouTube views (κάνοντας τον έτσι τον No1 YouTube καλλιτέχνη στην Ελλάδα), 42 εκ. Spotify streams και 3 εκ. Shazams.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα