Follow us

Πρεμιέρα για τον Πάνο Κιάμο στο πρώτο Covid-free κέντρο διασκέδασης! Δείτε τις φωτογραφίες

Ο Πάνος Κιάμος επέστρεψε στην νυχτερινή Αθήνα και στο "Posidonio" και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο μουσικό αυτό κάλεσμα.

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Πάνος Κιάμος

Ο Πάνος Κιάμος έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα στο "Posidonio Music Hall” δίνοντας πίσω τον μουσικό παλμό που έλειψε για αρκετό καιρό από τις νυχτερινές πίστες. Όλο αυτό με βασικό άξονα τα υγειονομικά μέτρα που έχει ορίσει η πολιτεία, αφού το νυχτερινό μαγαζί αποτελεί το πρώτο Covid-free κέντρο διασκέδασης.

Το μουσικό ταξίδι ήταν κάτι παραπάνω από πλούσιο, ο Πάνος Κιάμος τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες. Μαζί με τον πολυτάλαντο Αναστάσιο Ράμμο, την εκκρηκτική Έλενα Τσαγκρινού παρέδωσαν στον κοινό ένα φαντασμαγορικό show. Την δυνατή ομάδα συμπλήρωσε με την ιδιαίτερη φωνή της η Τάνια Καρρά και ο DJ Pitsi. Ο Πάνος Κιάμος εμφανίστηκε με άκρως καλοκαιρινή διάθεση αλλά και φανερά ενθουσιασμένος στις πρώτες του δηλώσεις.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στράφηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανέφερε: "Είχα, έχω και θα έχω τόσο ανάγκη την επαφή μαζί σας! Χωρίς ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ... σας ευχαριστώ για την τεράστια αγκαλιά το πρώτο διήμερο... Συνεχίζουμε!”. Πράγματι η μουσική δεν σταματά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Πάνος Κιάμος και η παρέα του θα προσφέρουν μοναδικές στιγμές από την πίστα του "Posidonio Music Hall”.

Πάνος Κιάμος

Πάνος Κιάμος

Πάνος Κιάμος

banner

Έλενα Τσαγκρινού

Αναστάσιος Ράμμος

Τάνια Καρρά

banner

DJ Pitsi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα