Follow us

"ΗΛΙΟΣ" | Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον Β' κύκλο της αγαπημένης καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1

Γιώργος Καραμίχος - Ντόρα Μακρυγιάννης - ΗΛΙΟΣ ΑΝΤ1 Β ΚΥΚΛΟΣ

Ο "Ήλιος” θα συνεχίσει να ανατέλλει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς ξεκίνησαν. H συνέχεια της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, που αγαπήθηκε πολύ, έρχεται και θα είναι ακόμα πιο καθηλωτική, όπως υπόσχονται οι συντελεστές.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στον νέο κύκλο επεισοδίων, η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ανοίγει νέες πληγές για όλους. Οι απώλειες προκαλούν πόνο, θυμό αλλά και πολλά ερωτηματικά. Πράξεις και επιλογές του χθες καθορίζουν το τώρα. Ένα παλιό μυστικό αποκαλύπτεται και κινδυνεύει να καταστρέψει τη ζωή της Αλίκης. Η Λήδα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν του Νικήτα που ζητά εκδίκηση. Μια στυγνή δολοφονία θα φέρει αντιμέτωπο τον Δημήτρη με μία γυναίκα από τα παλιά. Όλοι οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με μοιραία λάθη και επιλογές του παρελθόντος τους. Τίποτα δεν μπορεί να τους προστατέψει πια.

Το σενάριο του "Ήλιου” υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται η Βίκυ Μανώλη και ο Λίνος Χριστοδούλου. Στον δεύτερο κύκλο της σειράς θα δούμε τον Γιώργο Καραμίχο, την Ευγενία Δημητροπούλου, την Ντόρα Μακρυγιάννη και τον Πέτρο Λαγούτη, ενώ πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Νίκος Αρβανίτης, Ελένη Βαΐτσου, Παναγιώτα Βιτεντζάκη, Δημήτρης Γεροδήμος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Νόνη Ιωαννίδου, Αγγελική Κιντώνη, Χρύσα Κοτταράκου, Κριστιάν Κουλμπίντα, Δημήτρης Μοθωναίος, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Δημήτρης Πασσάς, Κωνσταντίνος Πεσλής, Μαριλένα Ράδου, Δέσποινα Τσούτσα, Αντιγόνη Φρυδά, Νικόλας Χαλκιαδάκης.

Πέτρος Λαγούτης - 'Ήλιος

Ντόρα Μακρυγιάννη -Ευγενία Δημητροπούλου - 'Ήλιος

Ντόρα Μακρυγιάννη - 'Ήλιος

banner

Ντόρα Μακρυγιάννη - 'Ήλιος

Γιώργος Καραμίχος - 'Ήλιος

Ντόρα Μακρυγιάννη - Γιώργος Καραμίχος - 'Ήλιος

banner

Ευγενία Δημητροπούλου- 'Ήλιος

Νόνη Ιωαννίδου- 'Ήλιος

Γιώργος Καραμίχος- 'Ήλιος

banner

Ντάνη Γιαννακοπούλου -Ήλιος

Γιώργος Καραμίχος- 'Ήλιος

Γιώργος Καραμίχος- 'Ήλιος

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα