Αποχωρεί μετά από 8 χρόνια από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, η γνωστή δημοσιογράφος, Νάνσυ Νικολαΐδου. Με μία ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social media, η δημοσιογράφος ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως η συνεργασία της με το Ανοιχτό Κανάλι ολοκληρώνεται εδώ.
Η Νάνσυ Νικολαΐδου εξηγώντας πως δεν είναι καθόλου καλή στους αποχαιρετισμούς, έγραψε στην ανάρτηση της: " Τhis is the end… Δεν είμαι καλή στους αποχαιρετισμούς… Για την ακρίβεια είμαι άθλια στους αποχαιρετισμούς… Όμως, σήμερα είναι μια τέτοια μέρα, μιας και ο δικός μου κύκλος στο Open κάπου εδώ έκλεισε!”.
Η έμπειρη δημοσιογράφος τη φετινή τηλεοπτική χρονιά βρισκόταν στο πλευρό της Αννίτας Πάνια και την εκπομπή "Αννίτα Κοίτα”.