Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη | Οι πρώτες φωτογραφίες

Η μεγάλη επιστροφή του Χριστόφου Παπακαλιάτη στην τηλεόραση ετοιμάζεται. Τα γυρίσματα της σειράς "Ο Δάσκαλος" έχουν ήδη ξεκινήσει!

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη μικρή οθόνη, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, είναι πλέον γεγονός. Στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα θα εξελιχθεί η ιστορία της νέας, πολυαναμενόμενης, σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "Ο Δάσκαλος", που έρχεται στο MEGA την επόμενη χρονιά.

Η υπόθεση της σειράς πλέκεται γύρω από έναν δάσκαλο μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Τα γυρίσματα της σειράς που θα προβληθεί από το Μεγάλο Κανάλι την επόμενη χρονιά έχουν ήδη ξεκινήσει και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα:


Κλέλια Ανδριολάτου - Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Κλέλια Ανδριολάτου - Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Κλέλια Ανδριολάτου - Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Χάρις Αλεξίου
Κλέλια Ανδριολάτου - Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Φάνης Μουρατίδης - Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου - Ορέστης Χαλκιάς
Χάρις Αλεξίου
Κλέλια Ανδριολάτου - Χριστόφορος Παπακαλιάτης