Follow us

Εβδομάδα ανακοινώσεων: Μόνο εμβολιασμένοι εντός στην εστίαση - Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε υγειονομικούς και γηροκομεία

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους εργαζόμενους στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και στους υγειονομικούς.

The TOC
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
εμβόλιο κορονοϊος

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η καθιερωμένη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους λοιμωξιολόγους, την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τον ΕΟΔΥ, καθώς αναμένεται να "κλειδώσουν" σε μεγάλο βαθμό οι αποφάσεις της κυβέρνησης για τους κλειστούς χώρους της εστίασης, αλλά και για την θωράκιση των κατασκηνώσεων που τις τελευταίες ημέρες η διασπορά του κορονοϊού αρχίζει να λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις.

Παράλληλα, τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους εργαζόμενους στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και στους υγειονομικούς, όπως επίσης και τι θα συμβεί σε όσους αρνηθούν να εμβολιαστούν.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας αναμένεται να ενημερώσει στην σύσκεψη τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί, με τα στοιχεία να μην είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Οι ειδικοί τάσσονται υπέρ της αυστηροποίησης των ελέγχων και της επιστροφής ορισμένων περιοριστικών μέτρων, προκειμένου να μην ξεφύγει ο αριθμός των κρουσμάτων που συνεχώς αυξάνεται.

Δες περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα